MENÜ

Adana Demirspor'da Patrick Kluivert'le yollar ayrıldı! Resmi açıklama geldi

Süper Lig'in iddialı takımı Adana Demirspor'da teknik direktör Patrick Kluivert ile yollar ayrıldı. Resmi açıklama geldi...

Adana Demirspor'da Patrick Kluivert'le yollar ayrıldı! Resmi açıklama geldi

Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor'da sezon başında Vincenzo Montella’nın yerine getirilen Hollandalı teknik direktör Patrick Kluivert ile yollar ayrıldı.

Haberin Devamı

Mavi Şimşekler'de Hollandalı teknik adam Patrick Kluivert ile karşılıklı anlaşarak yollar ayrıldı. Kulüpten konuyla ilgili resmi açıklama geldi.

RESMİ AÇIKLAMA

Adana Demirspor'dan gelen açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Teknik Direktörümüz sayın Patrick Kluivert ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Sayın Kluivert ve ekibine kulübümüze katkılarından dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.

Galatasaray maçına yardımcı hoca çıkabilir

Öte yandan; Süper Lig'in 15. haftasında deplasmanda Galatasaray'ın konuğu olacak olan Adana ekibininGalatasaray maçına yardımcı antrenör Serkan Damla ile çıkması bekleniyor.

Adana Demirsporda Patrick Kluivertle yollar ayrıldı Resmi açıklama geldi

Patrick Kluivert'ın karnesi

Adana Demirspor'la sezon öncesi sözleşme imzalayan 47 yaşındaki teknik adam, mavi-lacivertli takımın başında görev aldığı 20 maçta 8 galibiyet, 6 beraberlik ile 6 yenilgi aldı ve 1.50 puan ortalamasını tutturdu.

Haberin Devamı

YORUM YAZ