MENÜ

Adana Demirspor'da Jonas Svensson ile yollar ayrıldı!

Adana Demirspor'da ayrılıklar peş peşe gelmeye devam ediyor. Süper Lig ekibi, son olarak yıldız oyuncularından Jonas Svensson ile yolların ayrıldığını resmen açıkladı.

Adana Demirspor'da Jonas Svensson ile yollar ayrıldı!

Adana Demirspor'da yaprak dökümü sürüyor. Süper Lig ekibi, takımın önemli isimleri Younes Belhanda ve Kevin Rodrigues ile yollarını ayırdığını resmen açıklamıştı. Adana Demir'de takımdan ayrılan son isim Jonas Svensson oldu.

Haberin Devamı

Adana Demirsporda Jonas Svensson ile yollar ayrıldı

RESMEN AÇIKLANDI

Adana Demirspor, karşılıklı anlaşma sonucunda Jonas Svensson ile yollarını ayırdığını resmen açıkladı. Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Profesyonel futbolcumuz Jonas Svensson ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. Svensson'a kulübümüze verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.

23 kez Norveç Milli Takımı forması da giymiş olan Jonas Svensson, Temmuz 2021'de AZ Alkmaar'dan Adana Demirspor'a transfer olmuştu. 2021-22 sezonunda Adana Demirspor forması altında toplam 35 maça çıkan 30 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz sezon da 29 maçta forma giymişti. Jonas Svensson, bu sezon ise takımıyla 17 maça çıkarken 1 gol, 3 asistlik skor katkısı sağlamıştı.

Adana Demirsporda Jonas Svensson ile yollar ayrıldı

YENİ AYRILIKLAR KAPIDA

Yaprak dökümünün sürdüğü Adana Demirspor'da yeni ayrılıkların da kapıda olduğu belirtiliyor. Adana ekibinde sezon başı ikinci dönemi adına kadroya katılan Mario Balotelli ile de yolların ayrılması bekleniyor. Tarafların ayrılık konusunda sağladığı anlaşmanın kısa sürede duyurulacağı belirtilmekte. 

Haberin Devamı
Hazırlık maçında kavga!

Adana Demirsporda Jonas Svensson ile yollar ayrıldı

YORUM YAZ