MENÜ

Adana Demirspor'da Hikmet Karaman'ın son şansı!

Adana Demirspor’un başına geldiği günden beri 6 maçta bir kez bile kazanamayan Hikmet Karaman yolun sonuna geldi. Karaman, yarın Trabzonspor karşısında da takılırsa büyük bir ihtimalle görevine son verilecek.

Adana Demirspor'da Hikmet Karaman'ın son şansı!

Adana Demirspor, sezon başından yana bir türlü beklenen istikrarı yakalayamazken, hoca tercihleriyle de istediğini alamadı. Yıldız oyuncuların ayrılığı da Mavi Şimşekler’e ağır darbe vurdu. Son olarak ise teknik direktörlük koltuğuna Hikmet Karaman getirilmişti. Ancak 63 yaşındaki hoca Mavi Lacivertli ekibe çare olamadı.

Haberin Devamı

Karaman, takımının başında çıktığı 6 maçta tek bir galibiyet bile alamadı. Adana kariyerine Ankaragücü beraberliği ile başlayan Karaman, sonrasında Beşiktaş ile deplasmanda berabere kaldı.

Adana Demirsporda Hikmet Karamanın son şansı

32 PUANDA KALDI

Üst üste Hatayspor, Pendikspor ve Kasımpaşa’ya mağlup olan Karaman’ın öğrencileri, geçen hafta da Alanya deplasmanından 3-3’lük skorla ayrıldı. Adana Demirspor, geride kalan 26 haftada ise topladığı 32 puanla 10. sırayı aldı. Mavi Şimşekler, yarın ise Trabzonspor ile kozlarını paylaşacak. Karaman, bu maçtan da galibiyet çıkaramazsa büyük bir ihtimalle takımdan gönderilecek.

 

Adana Demirsporda Hikmet Karamanın son şansı

YORUM YAZ