MENÜ

Adana Demirspor'da bir ayrılık daha! İtalya'ya gidiyor

Kadrosundaki oyuncuların bir kısmıyla yollarını ayıran Adana Demirspor'da yaprak dökümü sürüyor. Akdeniz ekibinin bir yıldız ismin daha sözleşmesini feshettiği iddia edildi. İşte detaylar...

Adana Demirspor'da bir ayrılık daha! İtalya'ya gidiyor

Süper Lig'in güçlü ekipleirinden Adana Demirspor'da yaprak dökümü sürüyor. Geçen sezon ligi dördüncü sırada tamamlayan Akdeniz ekibi, devre arası transer döneminde, Younes Belhanda, Kevin Rodrigues, Jonas Svensson ile yollarını ayırmıştı.

Haberin Devamı

BAŞKAN ÜÇ İSMİ DAHA AÇIKLAMIŞTI

Başkan Murat Sancak daha önce yaptığı açıklamada; "Mario Balotelli ile de anlaşarak ayrılacağız. Buna ilaveten Gravillion ve Yusuf Sarı ile de yollarımızı ayıracağız. Gravilllion’un yerinde Cisse takıma monte oldu. İyi de oynuyor. Yusuf Sarı’nın talipleri var kulübün menfaati doğrultusunda göndereceğiz. Yani demem o ki ayrıldığımız arkadaşlar takımda misyonunu doldurdu." ifadelerini kullanmıştı.

İTALYAN GAZETECİDEN SÜRPRİZ İDDİA

İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio, Adana Demirspor ile ilgili sürpriz bir iddiada bulundu. Di Marzio'nun haberine göre Akdeniz ekibi sezon başında Auxerre'den bedelsiz olarak transfer ettiği M'Baye Niang'ın sözleşmesini feshetti.

Adana Demirsporda bir ayrılık daha İtalyaya gidiyor

Haberde ayrıca, 29 yaşındaki oyuncunun Genoa'ya imza atacağı iddia edildi. Niang bu sezon ligde oynadığı 18 maçta sekiz gol ve bir asistlik performans sergilemişti.

YORUM YAZ