MENÜ

Adana Demirspor'da Balotelli, Trabzonspor maçına hazır!

Adana Demirspor formasıyla çıktığı ilk maça 2 golle damga vuran Mario Balotelli, muhteşem bir dönüş yaparken yaşadığı küçük sakatlıkla yürekleri ağza getirmişti. Yıldız oyuncunun yarın oynanacak olan Trabzonspor maçında sahada olması için herhangi bir engel yok.

Adana Demirspor'da Balotelli, Trabzonspor maçına hazır!

Adana Demirspor’da farklı Alanya zaferinin ardından gözler Trabzonspor’la haftanın açılışında oynanacak maça çevrildi. Bordo-Mavililer’e karşı da iyi gidişatını sürdürmek isteyen Şimşekler’de gündem tamamen Mario Balotelli... Yeniden döndüğü Adana Demirspor’da çıktığı ilk karşılaşmaya 2 gollük muhteşem bir katkı sunan dünyaca ünlü yıldız, maç sonunda ağrılarından dolayı sağlık ekibi tarafından kontrole alınmıştı. Henüz fiziksel olarak tam anlamıyla hazır halde olmayan başarılı oyuncunun Trabzonspor karşısında oynamasına engel bir durumun olmadığı belirtildi. Balotelli, Trabzonspor’la iç sahada oynanacak olan kritik karşılaşmada sahaya 11’de çıkacak.

Haberin Devamı

‘Herkesi şaşırttı’

Öte yandan Nani de Balotelli hakkında konuştu. Bir dönem İngiltere’de birbirlerine rakip olan; Luis Nani ve Mario Balotelli, şimdilerde aynı takımda; Adana Demirspor’un başarısı için birlikte ter döküyor.. Portekizli yıldız, İtalyan golcü için; “Çok özel bir oyuncu. İlk maçı olmasına rağmen, herkesi şaşırttı” yorumunu yaptı..

Adana Demirsporda Balotelli, Trabzonspor maçına hazır

YORUM YAZ