MENÜ

Adana Demirspor sürpriz peşinde

Kluivert ile yolları ayıran ve teknik adam arayışlarına başlayan Adana Demirspor, Galatasaray karşısına yardımcı antrenör Serkan Damla yönetiminde çıkacak. Konuk ekip, Aslan’ın eski yıldızları Ndiaye, Belhanda ve Emre Akbaba ile sürpriz arayışında...

Adana Demirspor sürpriz peşinde

Süper Lig’e bu sezon da iddialı bir başlangıç yapan Adana Demirspor, son haftalardaki istikrarsız sonuçların ardından teknik direktör Patrick Kluivert ile yolları ayırdı. Kulüp başkanı Murat Sancak, başta Pirlo ve Cannavaro olmak üzere önemli İtalyan teknik adamlarla görüşmelerini sürdürüyor. Ancak Galatasaray karşısında Adana Demir’in başında yardımcı antrenör Serkan Damla yer alacak. Damla’nın ilk olarak Samsunspor maçında Kluivert’ın kestiği Ertaç’ı kaleye geri alması bekleniyor.

Önemli eksikleri var

Babasının vefatı nedeniyle özel izinli olarak ülkesine giden ve son 2 maçı kaçıran Stambouli de Aslan’a karşı sahada olacak. Ayrıca Galatasaray’ın eski yıldızları Belhanda, Emre Akbaba ve Badou Ndiaye de Adana Demirspor formasıyla Rams Park’ta puan veya puanlara katkıda bulunmaya çalışacak. Konuk ekipte sakatlıkları nedeniyle Gravillon, Kevin Rodrigues, Svensson ve Balotelli maç kadrosunda yer almıyor.

Haberin Devamı

Adana Demirspor sürpriz peşinde

YORUM YAZ