MENÜ

Adana Demirspor performansıyla alkış aldı

Tam 26 yıl aradan sonra Süper Lig'e geri dönen Adana Demirspor; taraftarlarıyla, yaptığı yıldız transferlerle lige renk kattı. Mavi Şimşekler, ilk maçında Fenerbahçe'ye karşı ortaya koyduğu oyunla da alkış aldı.

Adana Demirspor performansıyla alkış aldı

Adana Demirspor, son olarak 1994-1995 sezonunda mücadele ettiği Süper Lig’de 26 yıl aradan sonra ilk maçına Fenerbahçe karşısında çıktı. 1972-1973, 1986-1987, 1990-1991 ve 1993-1994 sezonlarında Süper Lig’e yükselme başarısı gösteren Adana Demirspor, geçen sezonla 5. kez bu başarıyı tekrarladı. Adana Demirspor, Süper Lig’de en son 1994-1995 sezonunda karşılaştığı Fenerbahçe’ye 3-0 ve 1-0 yenilmişti. Dün ortaya koyduğu mücadeleyle alkış toplayan Mavi Şimşekler, rakiplerine de göz dağı verdi. Adana Demirspor'un taraftarları da dünkü karşılaşmaya büyük ilgi gösterdi, bir an olsun takımlarına desteğini bırakmadı.

Haberin Devamı

Rakip Kayserispor...

Akdeniz temsilcisi, özellikle yıldız transferleriyle gündemden hiç düşmedi. Adana Demirspor sezon öncesi; Mario Balotelli, Belhanda, Akintola, Stambouli, Assombalonga, Lucas Castro gibi çok önemli isimleri kadrosuna katarak, adeta gövde gösterisi yaptı. Teknik direktör Samet Aybaba yönetimindeki Mavi Şimşekler, Sarı-Lacivertliler'in ardından ligde gelecek hafta Kayserispor ile kozlarını paylaşacak.

Haberin Devamı

Balotelli, Altay'ı geçemedi

Adana Demirspor'da Manchester City, Milan, Liverpool gibi dünyaca ünlü takımlarında görev alan Mario Balotelli, dünkü mücadeledeki performansıyla alkış aldı. Özellikleilk yarının sonlarında meşin yuvarlağa öyle bir vurdu ki Fenerbahçe'nin başarılı file bekçisi topu son anda ağlarla buluşmasını engelledi. Süperstar Balotelli, SarıLacivertliler'in savunmacılarıyla birçok kez karşı karşıya geldi, çoğunda da ayakta kalan isim oldu. 31 yaşındaki tecrübeli futbolcu 62. dakikada yerini Britt Assombalonga'ya bıraktı. Saha kenarına doğru gelen Balotelli'ye taraftarlar sevgi gösterilerinde bulundu.

YORUM YAZ