MENÜ

Adana Demirspor, Genk maçının rövanşını bekliyor!

Konferans Ligi Play-Off ilk maçında 1-0 öne geçmesine rağmen Genk’e 2-1 kaybeden Adana Demirspor, gelecek hafta rövanşta kazanmaktan başka bir şey düşünmüyor. Teknik direktör Kluivert da “Keşke şu anda oynayabilsek maçı, çok sabırsızım” dedi.

Adana Demirspor, Genk maçının rövanşını bekliyor!

Tarihindeki ilk Avrupa macerasına müthiş bir başlangıç yapan Adana Demirspor, Konferans Ligi’nde önce 2. turda Cluj’u, 3. turda ise Osijek’i devirdi. Mavi Şimşekler, önceki gün ise gruplara kalmadan önceki son aşamada, Play-Off ilk maçında Genk’e karşı 1-0 öne geçmesine rağmen son dakikalarda yediği golle 2-1 mağlup oldu. 31 Ağustos’ta Adana’da rakibini ağırlayacak olan temsilcimiz, şimdi ise galibiyetten başka bir şey düşünmüyor. Tek gollü bir zafer elde edilirse, maç uzatmalara gidecek. Adana ekibi, iki farklı kazanması halinde adını doğrudan gruplara yazdıracak.

Haberin Devamı

'HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRADIK'

Bu arada Adana Demirspor Teknik Direktörü Patrick Kluivert da rövanş için bir hayli sabırsızlandığının altını çizdi. Basit hatalar yüzünden sahada istediklerini alamadıklarını belirten başarılı teknik adam, “Tabii ki de hayal kırıklığına uğradığımız bir maç oldu. İlk yarıda zor anlar yaşadığımız dakikalar vardı. 20. dakikada maça ortak olmaya başladık. İlk yarı sonrası güzel bir gol attık. Sonrasında saçma sapan fauller yüzünden 2 gol yedik. Keşke şu anda rövanş maçını oynayabilsek. O maç ile alakalı çok sabırsızım” yorumunu yaptı.

 

Adana Demirspor, Genk maçının rövanşını bekliyor

YORUM YAZ