MENÜ

Adana Demirspor destanı! 10 eksikle gelen tarihi zafer...

Beşiktaş karşısına kadrosunda 10 eksikle ve üçüncü kalecisi Vedat Karakuş’la çıkan Adana Demirspor, Kara Kartal’ı evinde 4-2’lik skorla yendi. Mavi Şimşekler, tam 35 yıl sonra Siyah-Beyazlılar karşısında galibiyet sevinci yaşadı.

Adana Demirspor destanı! 10 eksikle gelen tarihi zafer...

Trendyol Süper Lig’de dün akşam erteleme maçında Beşiktaş’ı ağırlayan Adana Demirspor, rakibini 4-2’lik skorla geçti. Mücadelenin ilk yarısını; Younes Belhanda ve M’Baye Niang’ın attığı gollerle 2-0 önde kapatan Mavi Şimşekler, ikinci yarıda Emre Akbaba ve Yusuf Erdoğan’la farkı artırıp 3 puanı hanesine yazdırdı. Adana Demirspor, Kasımpaşa yenilgisinin moral bozukluğu ve tam 10 oyuncusunun eksik olmasına rağmen evinde 3 puana ulaştı.Demirspor’da dün akşam; Kasımpaşa maçında kırmızı kart gören; Kevin Rodrigues, Benjamin Stambouli ve Ertaç Özbir’e ek olarak; Mario Balotelli, Pape Cisse, Edouard Michut, Arber Zeneli, Florent Shehu, Shahrudin Mahammadaliyev ve Yılmaz Aktaş da statü gereği forma giyemedi.

Haberin Devamı

Adana Demirspor destanı 10 eksikle gelen tarihi zafer...

2 gol yedi ama...

Demirspor’da dün akşam, as kaleci Ertaç Özbir’in yokluğunda erteleme maçının ardından lisansı çıkarılan yeni transfer Shahrudin Muhammedaliyev forma giyemedi. Goran Karacic de TFF listesine dahil edilmediği için kaleyi düne kadar henüz resmi maçlarda forma giyemeyen Vedat Karakuş formayı devraldı. 25 yaşındaki kaleci, takımının en son 7 Haziran’daki Ankaragücü mücadelesinde görev yapmıştı. Vedat, bu sezon ilk kez formasını giydiği Adana Demirspor maçında; Vincent Aboubakar ve Milot Rashica’nın sayılarına engel olamadı ama 3 puanın sevincini yaşadı.

YORUM YAZ