MENÜ

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'tan Beşiktaş'a Yusuf Sarı göndermesi

Beşiktaş, Adana Demirspor ile yollarını ayıran Jonas Svensson'u renklerine bağladığını resmen açıkladı. Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'ın, siyah - beyazlılara yaptığı yorum ise dikkatlerden kaçmadı. İşte detaylar...

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'tan Beşiktaş'a Yusuf Sarı göndermesi

Beşiktaş'ta devre arası transfer çalışmaları sürerken ilk bomba geldi. Siyah-Beyazlı takım bir süredir görüşme gerçekleştirdiği yıldız oyuncunun transferini resmen açıkladı.

Haberin Devamı

Teknik direktör koltuğuna Portekizli Fernando Santos'u getiren Beşiktaş bir transferi daha resmen açıkladı. Siyah-Beyazlılar Adana Demirspor'la yollarını ayıran Jonas Svensson'u kadrosuna kattığını duyurdu.

MURAT SANCAK'TAN GÖNDERME

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Beşiktaş'ın resmi açıklamasının ardından kendi sosyal medya hesabı üzerinden bir cevap yazdı. Sancak, siyah - beyazlıların transfer paylaşımının altına, "İyi bir kontratak oyuncusu, iyi bakın hayırlı olsun" yazarak gülme emojisi paylaştı. Sancak'ın bu paylaşımı sosyal medyada birçok yorum aldı.

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancaktan Beşiktaşa Yusuf Sarı göndermesi

İŞTE SANCAK'IN VERDİĞİ CEVABIN SEBEBİ

Başkan Murat Sancak daha önce de takımdan ayrılması gündemde olan Yusuf Sarı'yı Beşiktaş'ın istediğini açıklamıştı. Bu konu basın mensupları tarafından Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Samet Aybaba'ya sorulmuştu.

Haberin Devamı

Aybaba, yıldız oyuncu için; "Beşiktaş kontratak oynamaz, büyük takımdır, Futbol oynar, futbolu sahayı yönetir. O oyuncuyla ilgili sakın yanlış anlamayın. Böyle bir şey söylemek istemiyorum. Kaliteli ve iyi oyuncu. Beşiktaş gibi büyük bir takımın planında kontratak ve boş alan oyunu yoktur.

Doğru doğru söyleyelim. Hiçbir görüşmem olmadı. Kaliteli bir oyuncudur, o düşüncedeki takımların yıldız oyuncusudur. Kendisine başarılar dilerim." ifadelerini kullanmıştı.

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancaktan Beşiktaşa Yusuf Sarı göndermesi

YORUM YAZ