MENÜ

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak resmen açıkladı: Yusuf Sarı...

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, oyuncuların maaşlarının ödenmediği ve Yusuf Sarı'nın ayrılacağı iddiaları üzerine bir açıklama yayınladı. İşte detaylar...

Sezona Hollandalı teknik direktör Patrick Kluivert yönetiminde başlayan Adana Demirspor, alınan kötü sonuçların ardından 47 yaşındaki teknik adamla yollarını ayırdı.

Haberin Devamı

Son olarak Galatasaray deplasmanına Serkan Damla yönetiminde çıkan Adana Demirspor sahadan 3-1 mağlubiyetle ayrıldı.

YUSUF SARI İDDİASI

Son dönemde gösterdiği performansla A Milli Takım'a kadar yükselen Yusuf Sarı için Beşiktaş'a transfer olacağı yönünde iddialar var. Tüm kulvarlarda sahaya çıktığı 19 maçta iki gol ve yedi asistlik performans gösteren 25 yaşındaki oyuncu bir çok kulübün ilgisini çekiyor.

MURAT SANCAK'TAN AÇIKLAMA

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Yusuf Sarı hakkında çıkan iddialar ve oyuncuların maaşlarının ödenmediği yönünde çıkan haberler üzerine bir açıklama yaptı.

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak resmen açıkladı: Yusuf Sarı...

'KISMEN DOĞRU...'

Kendisine ait sosyal medya hesabından paylaşım yapan Sancak, "Bazı çıkan haberler ile ilgili bilgilendireyim. Maaşlar konusunda sıkıntılar haberleri kısmen doğru. Bu her kulüpte olabilecek konular ama bilinmez. Adana Demirspor'da olunca herkes balıklama atlıyor, herkes kendi takımını takip etsin derim.

Haberin Devamı

Kulüp kendi imkanlarıyla işini sürdürmeye çalışıyor profesyonel olarak. Alacaklarda gecikmeler olunca haliyle ödemelerde de gecikme olur. Aşılmayacak bir durum değildir. Bazı futbolcular ayrılmak istiyor haberleri ise, gitmek isteyeni hiç bir zaman zorla tutmadık, tutmayacağız da." ifadelerini kullandı.

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak resmen açıkladı: Yusuf Sarı...

YUSUF SARI AYRILIYOR MU?

Başkan Sancak, transferler ve Yusuf Sarı ile ilgili olarak ise, "Devre arasında gidecekler ve gelecekler de olacak. Futbolun ruhunda bunlar var. Yusuf Sarı ile alakalı Beşiktaş Kulübü'nden herhangi bir teklif bana ulaşmadı, ama yurt dışından üç kulüp ciddi bir şekilde ilgileniyor. Burada da vereceğim cevap; ederini bulan her futbolcu, gitmek isterse ve kulüp menfaatine olacaksa niye olmasın. Ama transfer konularına bugünün değil transfer döneminde bakılır" diye konuştu.

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak resmen açıkladı: Yusuf Sarı...

 

YORUM YAZ