MENÜ

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak resmen açıkladı! Hulk ve Suarez...

Süper Lig'in flaş ekiplerinden biri olan, yıldız transferleriyle dikkatleri üzerine çeken Adana Demirspor'da Başkan Murat Sancak çarpıcı itiraflarda bulundu. Taraftarı heyecanlandıran Mavi Şimşekler'in patronu, gündeme gelen Luis Suarez ile Hulk transferleri hakkında net konuştu. İşte detaylar...

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak resmen açıkladı! Hulk ve Suarez...

Geçen sezonun ve bu sezonun flaş takımlarından birisi olan Adana Demirspor'un transfer operasyonunu bizzat Başkan Murat Sancak anlattı. Daha önce Mario Balotelli transferiyle Avrupa'da ses getiren Mavi Şimşekler, Younes Belhanda, Bodou Ndiaye, Henry Onyekuru ve Benjamin Stambouli gibi transferlerle de dikkat çekmişti. Adana temsilcisi, Balotteli'nin ayrılığı sonrasında İtalyan süperstarın yerini bir başka yıldız Artem Dzyuba ile doldurmuştu. Savunmaya da Yaroslav Rakitskyi takviyesi yapan Lacivert-Mavililer yine hamleleriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

Haberin Devamı

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak resmen açıkladı Hulk ve Suarez...

Vincenzo Montella'nın kadroda düşünmediği futbolcularla yollar ayrıldı. Adana Demirspor'dan ayrılan ilk isim Artem Dzyuba oldu. 34 yaşındaki santrforun sözleşmesi karşılıklı anlaşma sonucunda feshedildi. Süper Lig ekibinden ayrılan diğer isim Yaroslav Rakitsky oldu. 33 yaşındaki Ukraynalı savunmacı, Adana Demirspor'dan ayrıldıktan sonra Shakhtar Donetsk ile anlaşmaya vardı. Dün de Britt Assombalonga'nın sözleşmesi feshedilmişti. Bugün İngiltere Championship ekiplerinden Watford, Adana Demirspor ile yollarını ayıran Demokratik Kongolu forvet 6 ay + 1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. 

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak resmen açıkladı Hulk ve Suarez...

Bakayoko'nın sözleşmesi hazır!

Adana Demirspor'da gösterdiği performansla dikkat çeken Samet Akaydın, Fenerbahçe'nin yolunu tuttu. Vincenzo Montella'nın takımı bu transferden 3 milyon 700 bin euro bonservis geliri elde etti. 23 yaşındaki önlibero Mahamadou Ba ise sezon sonuna kadar İstanbulspor'a kiralandı. . İtalyan gazeteci Nico Schira'nın haberine göre; Adana Demirspor, Milan forması giyen Tiemoue Bakayoko'yu transfer etmek için harekete geçti. 28 yaşındaki orta saha ile Adana Demirspor'un İtalyan teknik direktör Vincenzo Montella'nın telefonda bir görüşme gerçekleştirdiği aktarıldı. Adana Demirspor'un tecrübeli futbolcu için sözleşmeyi bile hazırladığı iddia edildi. Akdeniz ekibinin teklifinin kabul edilmesi halinde tecrübeli orta saha ile 2026'ya kadar sözleşme imzalayacağı kaydedildi.

Haberin Devamı

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak resmen açıkladı Hulk ve Suarez...

6 milyon Euro'luk teklif!

Sancak bugün de görüştüğü yıldız isimleri açıkladı. A Spor'a konuşan Mavi Şimşekler'in Başkanı, "Hulk'un kendisi ve eşi gelmek istiyordu. Ama kulübü bırakmak istemiyordu. Çok ciddi para verdim. Belki yayın gelirinin tamamını ona verdim. Çok istedim, kendisi de çok gelmek istedi. Hulk'a bonuslarla birlikte 6 milyon Euro teklif yaptık. 36 yaşında, 2.5 senelik sözleşme önerdik. Bitti artık, gelme şansı yok. Kulübü bırakmıyor. Hulk'un şöyle bir problemi var; Hanımıyla boşanıyor, baldızıyla evleniyor. Eşi de kendisi de orada kalmak istemiyor aslında. Türkiye'yi de araştırmışlar, gelmek istiyorlar. Ama kulübü izin vermezse yapabileceğimiz bir şey yok" dedi.

Haberin Devamı

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak resmen açıkladı Hulk ve Suarez...

'Eş problemi yaşıyoruz'

Luis Suarez için de temaslarının olduğunu dile getiren Sancak, "Suarez'le de görüştük, onun da eşi buraya gelmek istemedi. Eş problemi de yaşıyoruz" ifadelerini kullandı.

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak resmen açıkladı Hulk ve Suarez...

'Şark kurnazlığı yapmadım!'

Sezon başında Beşiktaş ve Fenerbahçe arasında transfer savaşı başlatan Tayyip Talha Sanuç'un da Siyah-Beyazlılar'a gidişini anlatan Murat Sancak, "Biz Beşiktaş'la anlaşmıştık, sadece ödeme planında anlaşamamıştık. Sonra Serdar Dursun gündeme geldi, takas olur mu diye. Onu düşündük. Olmayınca Beşiktaş'a verdim, işin özü bu. Fenerbahçe'den 2.5 milyon Euro isteseydim alırdım. Ama ben orada şark kurnazlığı yapmadım. Ödemelerde anlaşamamıştık. Sonra ödemelerde anlaşınca, Serdar Dursun da olmayınca Beşiktaş'a verdim" yorumunu yaptı.

Artem Dzyuba'nın Zenit Formasıyla Attığı En İyi Goller

YORUM YAZ