MENÜ

Adana Demirspor taraftarsız

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Adana Demirspor'da, kulüp 2. başkanı Ekrem Kandemir, hafta sonu deplasmanda yapacakları Tarsus İdmanyurdu maçına İl Spor Güvenlik Kurulu kararınca taraftarlarının alınmayacağını bildirdi.

Adana Demirspor taraftarsız

Kandemir, yazılı açıklamasında, önceki maçta çıkan olaylar nedeniyle 20 Kasım 2010 tarihinde yapılan Adana Demirspor-Tarsus İdmanyurdu maçı öncesi İl Spor Güvenlik Kurulu tarafından "iki dost ve kardeş kent taraftarının deplasmana götürülmemesi kararı aldığını" hatırlattı.

Haberin Devamı

Bu karar üzerine Tarsus İdmanyurdu taraftarının Adana’da yapılan karşılaşmaya gelmesine izin verilmediğini anımsatan Kandemir, şunları kaydetti.

"Yine bu karara göre hafta sonu deplasmanda yapacağımız Tarsus İdmanyurdu maçına taraftarımız alınmayacak. Ancak, karşılaşma yerel televizyonlardan Kanal-A TV’de canlı olarak verilecek. Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a, Kulüp Başkanı İsmail Akdağcık’a ve yönetim kuruluna, canlı yayın imkanı vererek taraftarımıza maçı ekrandan izleme fırsatı sağladıkları için teşekkür ediyoruz.

Taraftarlarımız ekran başında da olsa bizlere vereceği desteğe sonsuz inanıyoruz. Taraftarlarımızın bu konuda hassas davranacağını umuyor, teşekkür ediyoruz. Alınan bu kararın son kez uygulanarak, her iki kardeş takım taraftarının bundan sonraki karşılaşmalarda deplasmanlara giderek, takımlarını destekleyeceklerini umut ediyorum."

Haberin Devamı

AA

YORUM YAZ