MENÜ

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'tan Samet Aybaba açıklaması!

Adana Demirspor, Teknik Direktör Samet Aybaba ile yollarını ayırdığını açıkladı. Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, ayrılık sürecine dair A Spor'a özel açıklamalarda bulundu. Yeni teknik direktörün kim olacağına dair de açıklamalarda bulunan Murat Sancak, transfer dönemi hakkında da konuştu. Süreçle ilgili konuşan Murat Sancak, ''Bu iş farklı noktalara çekilebilir. Balotelli vs. Bunlarla bir alakası yok. Hocayla karşılıklı konuşarak anlaştık ve yollarımızı ayırdık. Bu ayrılığın altında başka şeyler aramayalım.'' ifadelerini kullandı. İşte Murat Sancak'ın açıklamalarının tamamı...

Adana Demirspor'da Samet Aybaba dönemi sona erdi. Başkan Murat Sancak, ayrılık sürecine dair A Spor'a özel açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Samet Aybaba ile ilgili konuşan Murat Sancak, ''Bu iş farklı noktalara çekilebilir. Balotelli vs. Bunlarla bir alakası yok. Hocayla karşılıklı konuşarak anlaştık ve yollarımızı ayırdık. Bu ayrılığın altında başka şeyler aramayalım.'' dedi.

Yeni teknik direktör hakkında açıklamalarda bulunan Murat Sancak, ''Hem yerli hem yabancı hocalarla görüşmelerimizi sürdürüyoruz. En kısa zamanda açıklayacağız. Milli takım arasını yeni hocamızla adaptasyon süreci olarak geçirmek istiyoruz.'' ifadelerini kullandı.

Murat Sancak, transfer çalışmaları ile ilgili de açıklamalarda bulundu.

YORUM YAZ