MENÜ

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak transferi açıkladı: Mario Balotelli'ye teklifler var!

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, gelecek sezonki durumu merak konusu olan İtalyan golcü Mario Balotelli ile ilgili özel açıklamalarda bulundu. Mavi Şimşekler'in patronu, "Mario Balotelli ve birçok oyuncumuza ilgi bulunuyor. Balotelli'ye Avrupa takımları ile Arap takımlarından teklifler var" dedi ve transfere sıcak bakıp, bakmadığını açıkladı.

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak transferi açıkladı: Mario Balotelli'ye teklifler var!

Adana Demirspor'un İtalya'nın Monza takımından transfer ettiği Mario Balotelli, bu sezonki performansıyla alkış aldı. Süper Lig'de 12 ve Türkiye Kupası'nda 1 olmak üzere şu ana kadar 13 gole imzasını atan yıldız futbolcu, toplamda 6 da asist yaptı.

Haberin Devamı

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak transferi açıkladı: Mario Balotelliye teklifler var

İTALYA MİLLİ TAKIMI'NA ÇAĞRILDI

31 yaşındaki santrfor yükselen grafiğiyle bu sezon İtalya Milli Takımı'ndan da uzun süre sonra ilk kez davet alırken, gelecek sezonki durumu ise merak konusu oldu. Hakkında çeşitli transfer söylentileri çıkan Balotelli için, kulübün en yetkili isminden açıklama geldi.

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak transferi açıkladı: Mario Balotelliye teklifler var

SANCAK: İKİ YIL DAHA SÖZLEŞMESİ VAR

Skorer'e konuşan Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak "Mario Balotelli ve birçok oyuncumuza teklifler var. Balotelli'ye Avrupa takımları ile Arap takımlarından teklifler var. Kulübümüzle iki yıl daha sözleşmesi var ve biz kendisini bırakmayı düşünmüyoruz. Ancak ederini bulur bir teklif olması durumunda kulüp menfaati açısından bakarız. Balotelli için Türkiye'de bir kulüpten teklif almadık; ancak ilgilenenler olduğunu duyuyoruz" dedi.

Haberin Devamı

'GELECEK SEZON HEDEFİMİZ İLK 10'

Lacivert-mavililerin ligde son dört maçını kaybederek üst üste yenilgiler aldığını ve Avrupa kupalarına katılımdan uzaklaştığını belirten Murat Sancak "İki maçımız daha kaldı sezonu tamamlamak için. Gelecek sezon ligde hedefimiz ilk 10 sıra içerisinde yer almak olacak" diye konuştu.

31 yaşındaki futbolcu bu sezon 31 maça çıkarken, 13 kez rakip fileleri havalandırdı, 6 da gol pası verdi.

(Skorer)

YORUM YAZ