MENÜ

Adana Demirspor, 5. kez kaybetti, Cüneyt Dumlupınar üst üste ikinci zaferden oldu

Adana Demirspor’un teknik direktörü Cüneyt Dumlupınar geçen sezon Play-Off’tan 1.Lig’e taşıdığı Karagümrük’e bu kez rakip oldu. Genç teknik adam penaltılar sonrası eski takımı karşısında kaybetmenin hüznünü yaşadı.

Adana Demirspor, 5. kez kaybetti, Cüneyt Dumlupınar üst üste ikinci zaferden oldu

Adana Demirspor’un teknik direktörü Cüneyt Dumlupınar Play-Off finalinde eski takımı karşısına çıktı. Geçen sezon 2. Lig Play-Off finalinde Sakarya’yı devirip 1. Lig bileti alan Fatih Karagümrük’ü çalıştıran isim olan Dumlupınar, 7. haftadaki Eskişehir maçının ardından İstanbul ekibinden ayrılmıştı.

Haberin Devamı

Son 8 haftaya girilirken genç teknik adam Adana Demirspor’un başına geçti. İkincilik şansını sondan 3. haftada iç sahadaki Altay beraberliği ile kaçıran Dumlupınar, finalde de Karagümrük’e kaybetmenin hüznünü yaşadı, üst üste ikinci zaferden oldu.

Adana Demirspor, 5. kez kaybetti

Adana Demir 2011- 2012 sezonundan bu yana mücadele ettiği 1. Lig’de bir kez daha Play-Off’ta takıldı. 5’inci kez Süper Lig kapısına gelen Mavi- Lacivertliler yine boynu bükük ayrıldı sahadan. 2015-2016 sezonunda finalde Alanyaspor’a yine penaltı atışları ile kaybedip Süper Lig kapısından dönen Güney ekibi, dün akşam da Karagümrük karşısında aynı sonu yaşadı. Adana Demirspor 3 sezonda da yarı finalden öteye geçememişti.

Haberin Devamı

‘Taraftarımıza üzülüyorum’

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak karşılaşma sonrasında oldukça üzüntülüydü. Mavi-Lacivertliler’i Süper Lig’e çıkarmak için büyük yatırım yapan Sancak A Spor’a konuştu. “Karagümrük’ü tebrik ediyorum” diyerek sözlerine başlayan Murat Sancak şunları söyledi: “Netice itibarıyla atamayan eleniyor. Kimin nasibi ise o çıkıyor, ötesi yalan. En çok taraftarımıza üzülüyorum. Taraftarımız üzülmesin, dünyanın sonu değil, bir yıl gecikmeli çıkacağız inşallah”

YORUM YAZ