MENÜ

Adana at yarış tahminleri - 14 Mart Salı

14 Mart Adana Salı yarışları öncesi Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O. günün programını yorumladı ve kupon hazırladı.

Adana at yarış tahminleri - 14 Mart Salı

Sınıf atlayan POYRAZ ATEŞİ Uygun Rakipler Yanında

1.Ayak: 1300 metredeki Maiden koşuda Fado favorimdir. Formunu ilerleten bu tay geçen koşusunda olduğu gibi Ahmet Çelik ile start alacak olup rakipleri de uygun gözüküyor. 1200 metrede 7’inci kaldığı ilk mücadelesinden sonra 1400 metrede 4’üncü olan tayın 1.31.94 derecesi bulunuyor. Bu mesafede 1.28’e kadar derecelerin gelişebileceğini bildiğimizden bu grupta ekstra koşacak bir ismin çıkması durumunda favori tay geçilebilir. Anneden G1 performanslı Lucky Moment ile kardeş olan Cliff Surfer ilk rakiptir. Daha sonra Porto Riko ve Spartacus öneririm.

2.Ayak: 1900 metredeki şartlı yarışta aprantiler at bineceğinden sonuç sürpriz bitebilir. Absolute Power bu yarışta ilk şansı vereceğim arıkandır. Geçtiğimiz yılın son çim koşularında 1800 ve 1700 metrede kazanan bu arıkan kum pistteyse 1900 metrede Toro Toro ardında ikinci, 2100 metrede Wave Runner önünde uzak farkla birincilik elde etmişti. 28 Şubat’ta koşan bu atın son yarışı 1900 metrede Turap Büyük Amed Camelot ardında 4’cülük olduğundan bu rakipler arasında kazanmasını beklemeliyiz. Urfa’dan gelip kazanan Oradinaro, White Crest, Magiko ve Bindokuzyüzyedi rakibi olacak atlardır..

3.Ayak: Son koşusunda 1900 metrede Başyiğit arkasında ikinci olan 1 nolu Senoş öncesinde KV6 koşuda American Billion Rumet arkasında üçüncü kalmıştı. Son yarışındaki KG takısı denemesi ne ölçüde faydalı oldu onu bu yarışta göreceğiz. Son koşusunda ikinciliği yarım boy ile kurtardığı Mortodela bir kez daha rakibi olacak. Bu koşuda birincilik mücadelesinin bu iki at arasında geçmesi beklenirken Deucalion iyi durumuyla onları zorlayacaktır.

4.Ayak: Son yarışlarında ciddi şekilde form sıçraması yapan Poyraz Ateşi kazanmasını beklediğim safkandır. 1900 metrede Kadhan önünde kazandığı Gr3 koşudan sonra Denizim gibi süper star bir şampiyon ile koşmuştu. Bu kez Denizim temposunu kabul ettirip kazanırken Kadhan ile ikincilik mücadelesi yapan Poyraz Ateşi üçüncü olmuştu. Bu grrpta sınıf ffarkıyla kazanması normal sonuç olur. Rakipleri Demirciefe ve Harputhanı’dır.

5.Ayak: Bölünen Maiden yarışın ikinci grubunda ilk şansı Akın Sözen’li Apocalypto’ya vereceğim. Bu tay son yarışında aynı binicisi ile nihayet iyi koşmuştu. Bu grubun tayları içinde iyi idman durumu olan seri bir orijine sahip olan Koca Baba ikinci şansı verdiğim arıkandır. Bu tayın annesi Su Damlası süratiyle önde kaçan ve kazanan atlardan biriydi. Daha sonra G1 yarışlarda derece yapmış olan Gull (Ire) ile kardeş olan Grand Fortune’a şans vereceğim. Onurkan ve Queen Of Silver daha sonraki atlarımdır. Semoshum’un tayı olan Vasily kapalı kutu bir tay ne koşacak göreceğiz.

6.Ayak: Günün kapanış koşusunda ilk şansı Padrino’ya vermek gerekir. KGK takısı aldıktan sonra iki yarışa giren ve her iki yarışı da kazanan Padrino bakalım 3’te 3 yapabilecek mi? Esasında koşuda ilk şansı vermeyi düşündüğüm at 5 nolu Strategically’di. Bu arıkanın gerçek binicisi Uğur Temur’dur ve iki koşu gösterildikten sonra onu bindirdiler. İyi sonuç almasını bekliyorum. Daha sonra Profesor, For The Rest, Shutka, Fall The Sun ve Mascherano sürpriz şansı verdiğim atlardır.

Şair Gençer'in Adana kuponu

10-4-7-8
2-1-9-10-5
1-2-3
1
1-5-2-7-10-9
7-5-2-1-10-12-3

Haberin Devamı
YORUM YAZ