MENÜ

Adalı ve Havutçu'dan Guti açıklamaları

'Guti krizi'ni Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı ile teknik direktör Tayfur Havutçu'ya sorduk.

Adalı ve Havutçu'dan Guti açıklamaları

- ADALI -

Derdi var, ama...

“Sözleşmesini uzatmak istedi, ‘final sonrası’ dedik. Olay bundan ibaret... Guti gitmek değil, kalmaktan yana. Oyundan çıkınca yüzünün asılması da olağandır”

Galatasaray derbisinde oyundan çıktıktan sonra kulübe yerine soyunma odasının yolunu tutan ve stadı özel aracıyla terk eden Guti Hernandez konusunda Serdal Adalı ile Tayfur Havutçu açıklamada bulundu. Adalı, “Guti’nin bir derdi var. Ama yazılıp, söylenen cinsten değil. Kendisinin 1 sene daha sözleşmesi var. Şimdiden uzatmak istedi. Ancak ben de, ‘kupayı alalım, öyle konuşalım’ dedim. Onun dışında başka bir sorunu yok. Kendisi kalmaktan yana. İspanya’dan ailesi gelmişti ve bir an önce çocuklarına kavuşmak istedi. Duşunu aldı, ailesiyle buluşup otobüsle değil, özel aracıyla stattan ayrıldı. En ufak bir sorunu yok” ifadesini kullandı.

GUTİ MUHABİRE SALDIRDI

- HAVUTCU -

En istekli o

“Kenara gelirken soyunma odasına gideceğini işaret etti. Ben de ‘tamam’ dedim. O kadar büyütülecek bir olay değil. Zaten en çok çalışan oyuncu da Guti...’

Tayfur Havutçu’nun ise Guti krizine yorumu şöyle oldu: Guti’yi kenara aldığımızda kendisi bana soyunma odasına gideceğini işaret etti. Ben de ‘tamam’ dedim. Büyütülecek bir sorun değil. Kendisi çok iyi çalışıyor, antrenmanların en iyilerinden biri... A2’den aldığımız futbolculardan bile çok çalışıyor. Ne benimle, ne de takım arkadaşlarıyla bir sorunu yok. Zaten o yüzden Guti kaptanımız... Yoğun maç temposu hakkında da konuşan Tayfur Havutçu, “Şanssız bir fikstürümüz var. Galatasaray’dan sonra Bursa’yla oynayacağız ve ardından kupa finali var. Finali düşünüp, Bursaspor deplasmanına yedek ağırlıklı bir kadroyla çıkabiliriz” dedi.

Orhan Yıldırım

2

Haberin Devamı
YORUM YAZ