MENÜ

Acun'a meydan okudu, ayağını kırdı!

Rize'nin Taşlık köyünde Hikmet Duysak, oğlu Muhammet ile birlikte bilyeli tahta arabalarla kaydığı anları canlı yayınladı. Duysak kontrolünü kaybettiği tahta arabayla yamaçtan devrildi ve ayağını kırdı. Hastaneye kaldırılan Duysak'ın, tedavi altına alındığı öğrenilirken, kaza anı ise canlı yayın esnasında böyle kaydedildi.

Rize'nin Taşlık köyünde oğlu Muhammet ile birlikte bilyeli tahta arabalarla kayarak şov yapan Hikmet Duysak, tahta arabadan düşerek ayağını kırdı.

Haberin Devamı

ACUN ILICALI'YA MEYDAN OKUYORDU

Televizyon programcısı Acun'a meydan okuyan ve oğluyla birlikte zorlu parkurda freni olmayan tahta arabayla kayarken yoldan çıkıp yuvarlanan Hikmet Duysak'ın ayağı iki yerden birden kırıldı.

KAZA ANI CEP TELEFONU KAMERASINDA

Kayarken aynı zamanda canlı yayın yapan Duysak'ın kaza anı saniye saniye cep telefonu kamerasına yansırken, oğlu Muhammet'in çığlık attığı görülüyor.

AYAĞINI KIRDI AMA VAZGEÇMİYOR

İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Hikmet Duysak "Ben hem kendimi çekiyordum hem de kayıyordum. Kayarken bir anda araba çok sürat aldı. Zaten videonun başında söylemiştim, freni yok, gazı yok. Tutunacak bir şeyi yoktu. O yüzden tek elle direksiyonu tutuyordum. Çok sürat aldığında ne olduysa ben hiçbir şey anlamadım. Araba altımdan çıktıktan sonra yuvarlandım mı kaydım mı anlamadım, bir de baktım ki kendimi aşağıda buldum Zaten Korona virüs nedeniyle hep evdeyiz. Sonra dedim ben uzun bir parkur hazırlayayım. Zaten evde sıkılmıştım. Oğlumla beraber köye çıktık ve bir parkur hazırladık ama biraz uzun tutuk onu. Parkurun sonunu getiremedik, getirebilseydim Acun Bey'i davet edecektim. İnşallah yine haber bekliyorum ondan. İyileşince bir daha deneyeceğim" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

"BABAMA BİR DAHA İZİN VERMEYECEĞİM"

Olay anında yanında oğlu Muhammet Duysak ise babasına bir daha bilyeli tahta araba ile kaymasına izin vermeyeceğini dile getirerek "Çok korktum. Babamın düştüğünü görünce hemen yanına koştum, babam bana direk ayağının kırıldığını söyledi. Bir daha yapmasına izin vermeyeceğim" dedi.

YORUM YAZ