MENÜ

Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City'e Türkiye'den dev sponsor!

Corendon Airlines, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiltere'nin köklü kulüplerinden Hull City’nin “seyahat sponsoru” oldu. Corendon Airlines kulüp için özel olarak tasarlanan Hull City uçağını tanıttı.

Corendon Airlines, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiltere'nin köklü kulüplerinden Hull City’nin “seyahat sponsoru” oldu. Corendon Airlines kulüp için özel olarak tasarlanan Hull City uçağını tanıttı.

Haberin Devamı

Acun Ilıcalı: “Hull City, Corendon Airlines ile birlikte başarıya uçmayı planlıyor”

Acun Ilıcalının takımı Hull Citye Türkiyeden dev sponsor

Hull City Yönetim Kurulu Başkanı Acun Ilıcalı, Corendon Airlines ile gerçekleştirilen tarihi ortaklık için: “İngiltere’de bir futbol takımı alma hayalim vardı, bu hayalimin bir parçası olarak da ülkem ve takımımın taraftarları arasında bir ilişki kurmak da istiyordum. Hull City gün geçtikçe Türkiye’de daha da popüler hale geliyor ve taraftarlarımızın da bunu deneyimlemesini, Türkiye'nin ne kadar güzel bir ülke olduğunu görmesini istiyorum. Corendon Airlines’ın Hull City ailesine katılmasından ötürü oldukça mutluyuz.

Corendon Airlines YKB Yıldıray Karaer: “İki güçlü Türk markasının İngiltere’deki büyüme hedefleri kapsamında birlikte yola çıkmasından gurur duyuyoruz”

Haberin Devamı

Corendon Airlines Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer, Hull City ile iş birliği için; “Corendon Airlines olarak 2022 yazında, haftada toplam 49 İngiltere uçuşu gerçekleştiriyoruz. Antalya ve İngiltere arasında yoğun bir uçuş programı düzenledik. İki güçlü Türk markasının İngiltere’deki büyüme hedefleri kapsamında birlikte yola çıkmasından gurur duyuyoruz. Hull City taraftarlarını Türkiye’ye getirerek, sporda bir kültür elçisi görevi üstlenmeyi hedefliyoruz. Türk menşeili bir marka olarak yurt dışında hem Acun Ilıcalı’nın hedeflerine ortak olmak hem de İngiltere’deki faaliyetlerimizi ve imajımızı güçlendirmek adına bizim için heyecan verici bir sponsorluğa imza atıyoruz. Hull City ile birlikte başarıya uçmayı diliyoruz. İş birliğimizin her iki tarafa da hayırlı olmasını temenni ederiz.” dedi.

Corendon Turizm Grubu bünyesinde 2004 yılında kurulan, 2022 yılı itibarı ile 65 ülkede faaliyet göstererek 165 havalimanına uçuşlar gerçekleştiren ve merkezi Antalya’da olan Corendon Airlines, yurt içi ve yurt dışında; Anadolu Efes Spor Kulübü, Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı, Fortuna Düsseldorf, Fraport TAV Antalyaspor, Aytemiz Alanyaspor, FC. Nurnberg Futbol Takımı, Bike Aid Bisiklet Takımı gibi pek çok takıma sponsorluk desteği veriyor verdiği desteklerle spora değer katıyor.

YORUM YAZ