MENÜ

Fenerbahçe haberi: Mesut Özil ve Acun Ilıcalı

Fenerbahçe ile Mesut Özil arasındaki sıcak temas sonrası sosyal medya kullanıcıları, geçmişten bugüne transferin sinyali olabilecek gelişmeleri tekrar gündeme getirmeye başladı. Mesut Özil'in 2021'de Fenerbahçe forması giymesine kesin gözüyle bakılırken, Acun Ilıcalı'nın daha önce Fenerbahçe'nin yardım gecesinde sarfettiği söyler de tekrar gündeme geldi.

Daily Mail, 31 yaşındaki yıldız futbolcu Mesut Özil’i dün manşetine taşıdı. Mesut’un haftalık 350 bin pound kazandığı belirtilen haberde, tecrübeli futbolcunun 2021’de bitecek olan sözleşmesini Premier Lig ekibi Arsenal’de tamamlayacağını yazdı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un başlattığı Fener Ol kampanyasına destek olmak amacıyla sahibi olduğu TV 8'de canlı yayın yapan Acun Ilıcalı, Mesut Özil için Fenerbahçeli taraftarı heyecanlandıran açıklamada bulunmuştu.

Mesut Özil'in Fenerbahçe'ye geleceğinin konuşulmaya başlanmasıyla birlikte Acun Ilıcalı'nın açıklamaları tekrar gündeme geldi.

Acun Ilıcalı ne demişti?

Acun Ilıcalı, "Dün gece 3 saat Mesut Özil ile beraberdim. Mesut'un Arsenal ile 2 yıllık daha sözleşmesi var. Ama dün akşamki geçirdiğim 3 saatin sonunda anladığım tek bir şey var; eğer bu işten biraz anlıyorsam, Mesut Özil bir gün Fenerbahçe forması giyecek." dedi.

Acun Ilıcalı'nın bu sözlerinin ardından Ali Koç da araya girince ikili arasında geçen diyalogda Ali Koç, Acun Ilıcalı'ya, "Şimdi gelemeyecek mi diyorsun yani? O zaman bağlan da 2 yıl sonrası için söz alalım." dedi.

YORUM YAZ