MENÜ

Acun Ilıcalı'dan Ali Koç açıklaması! VİDEO

CNN Türk ekranlarında yeni formatta yayınlanan ve Buket Aydın'ın sunduğu 40'ta soruları yanıtlayan Acun Ilıcalı çok önemli soruları yanıtlıyor. Aziz Yıldırım'ın ardından başkanlığa oturan Ali Koç ile ilgili soruyu yanıtlayan Acun Ilıcalı, basında çıkan iddiaların tersine Ali Koç ile arasının iyi olduğunu söyledi.

'Ali Koç ile aranız nasıl?' sorusunu yanıtlayan Acun Ilıcalı, 'Başkanımızla aram çok iyi. Zaten ben kendisiyle uzun yıllardan beri tanışıyor ve görüşüyorum. Daha önce kulüple ilgili problemlerde beni çağırmışlığı, fikrimden yararlanmışlığı vardır.' dedi.

Haberin Devamı

'Fenerbahçe için çok önemli bir değer olduğunu düşünüyorum.' diyen Acun Ilıcalı, 'Televizyonculuktaki kendi ilk halimi görüyorum. Başkanımızın da her yaptığı doğrudur şeklinde düşünmüyorum. Kulüp olarak hata yapıyoruz. Ancak hata yaparak doğru yola gidersin. Fenerbahçe öyle bir dönemi yaşıyor şu an. Yeni başlamış bir yönetim için çok normal geliyor.' ifadelerini kullandı.

Ali Koç'un kendisini etkileyen yönlerini de söyleyen Ilıcalı, 'Beni çok etkileyen yönü centilmenliği, karşı kulüplere olan saygısı ve onlarla ilişkileri çok iyi tutmak istemesi, beni çok heyecanlandırıyor.' dedi.

YORUM YAZ