MENÜ

Acun Ilıcalı sevgilisini paylaştı

Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı ile olan evliliği sonrası hayatına giren Ayça Çağla Altunkaya ile ilk paylaşımını yaptı. Ilıcalı, dostlarıyla birlikte sürat teknesinde yaptığı gezinti esnasında çekilen fotoğrafı, instagram hesabından paylaştı. Fotoğrafta Altunkaya'nın da olduğu görüldü.

Acun Ilıcalı sevgilisini paylaştı

Şov dünyasının başarılı ismi Acun Ilıcalı, bir süredir ilişki yaşadığı Ayça Çağla Altunkaya'nın da yer aldığı bir fotoğraf paylaştı. Halen Survivor çekimleri için Dominik Cumhuriyeti'nde olan Ilıcalı, yakın dostlarıyla yaptığı sürat teknesi gezintisi esnasında çekilen fotoğrafı paylaştı. Kişisel instagram hesabında fotoğrafa yer veren Ilıcalı'nın paylaşımı çok fazla beğeni aldı.

Haberin Devamı

Acun Ilıcalı, böylece sosyal medya hesabından sevgilisiyle ilk fotoğrafını paylaşarak aşkını da ilan etmiş oldu..

Koronavirüs salgınından dolayı Survivor çekimlerinin gerçekleştiği Dominik'e mahsur kalan Acun Ilıcalı, içinde sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya'nın da olduğu arkadaş grubuyla sürat teknesine binerek keyif yaptı.

Acun Ilıcalı bu anlarını da 10 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaştı. Acun Ilıcalı, Dominik'te kaldığı süre içerisinde canlı yayınlar yaparak hayranları ile sohbet ediyor.

YORUM YAZ