MENÜ

Acun Ilıcalı: Fenerbahçe'ye çok hasar verdiler!

Haber Global'de Candaş Tolga Işık'ın sunduğu "Az önce Konuştum" programına konuk olan Acun Ilıcalı, "Aziz Yıldırım mı, Ali Koç mu?" sorusunu yanıtsız bıraktı. Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım ile mevcut başkan Ali Koç arasında bir kıyaslama yapmayan Acun Ilıcalı, Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe döneminde yaşadıklarıyla ilgili yorumlarda bulundu.

Acun Ilıcalı, Haber Global'de Candaş Tolga Işık'ın sunduğu "Az önce Konuştum" programına konuk oldu. Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım ile mevcut başkan Ali Koç arasında bir kıyaslama yapmayan Acun Ilıcalı, Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe döneminde yaşadıklarıyla ilgili yorumlarda bulundu.

Haberin Devamı

"Aziz Yıldırım mı, Ali Koç mu?" sorusuna yanıt vermeyeceğini ifade eden Acun Ilıcalı, "Aziz Yıldırım çok haksız nedenlerden dolayı hapse girdi. Kendisini ziyaret etmişliğim de vardır. Bence o dönemde o dik duruşuyla örnek oldu. Şöyle ifade edeyim; Türkiye'de Aziz Yıldırım'dan başkası Fenerbahçe'yi oradan kolay kolay çıkaramazdı. Dik duruş ve gider yapması gerekiyordu onu yaptı, aslan gibi mücadele etti" dedi.

Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe'ye olan hizmetlerinin saymakla bitmeyeceğini söyleyen Acun Ilıcalı, "İlk dönemi öğrenme dönemiydi, öğrendi. Sonra başarılar geldi. Fenerbahçe'ye çok büyük operasyon yapıldı. Haksız bir operasyon olmasına rağmen bize çok hasar verildi. Özellikle ilk Şampiyonlar Ligi'ne yollanmamamız ve oradan gelecek gelir kaybı, oyuncuların tek tek bir yerlere gitmesi... O kadrosunun dağılması çok hasar verdi." dedi.

YORUM YAZ