MENÜ

Acun Ilıcalı açıkladı: Transferde öncelik Fenerbahçe'nin!

Fenerbahçe forması giyen Miha Zajc'ın geçtiğimiz günlerde Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Fortuna Sittard takımına transfer olacağı iddia edilmiş, tecrübeli futbolcu daha sonra İtalya'nın yolunu tutmuştu. Fenerbahçe taraftarı olan Acun Ilıcalı, Haber Global'de Candaş Tolga Işık'ın sunduğu 'Az Önce Konuştum' programında konuyla ilgili merak edilen soruları yanıtladı.

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Fortuna Sittard takımının Fenerbahçe'den Miha Zajc'ı kiralayacağı iddia edilmiş, ancak transfer gerçekleşmemişti. Daha sonra İtalya'nın yolunu tutmuştu.

Haberin Devamı

Fenerbahçe taraftarı olan Acun Ilıcalı, Haber Global'de Candaş Tolga Işık'ın sunduğu 'Az Önce Konuştum' programında konuyla ilgili merak edilen soruları yanıtladı.

Fortuna Sittard takımıyla sadece Fenerbahçe'ye değil Türk futboluna faydalı olma derdindeyim. Futbola gönül vermiş biriyim. Ülkemizde futbolun gelişmesini istiyorum. Benim Galatasaray'la da Beşiktaş'la da çok iyi ilişkilerim var. Türkiye'de çok nadir insanlardan biriyim. Fenerbahçeli olmama rağmen dört büyüklerle de iyi ilişkiler kurmuş biriyim." dedi.

Fenerbahçe'nin kendisi için çok ayrı bir yeri olduğunu ifade eden Acun Ilıcalı, "Kulübe faydalı bir operasyon varsa mutlaka orada olurum. Eğer yetenekli bir futbolcumuzu Fenerbahçe isterse tabii ki önceliği Fenerbahçe'ye veririm. Onun dışında Fenerbahçe'den oyuncu da kiralayabilirim. Bunun hukuki olarak bir engeli yok. İtalya'dan talip çıkmasaydı Miha Zajc'ı kiralayacaktık. Amacım faydalı olmak diyebiliriz." dedi.

YORUM YAZ