MENÜ

Aboubakar yorumu: Beşiktaş kazanırken görünmez ama...

Beşiktaş - Yeni Malatyaspor maçında kazanan 1-0'lık skorla Beşiktaş oldu. Siyah-beyazlılar, rakibini Cyle Larin'in golüyle mağlup etmeyi başardı. Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Erman Özgür, Beşiktaş - Yeni Malatya maçını değerlendirdi. Aboubakar'ın maç içinde kaçırdığı gol pozisyonları üzerinden değerlendirme yapan Erman Özgür, "Ne zaman ne yapacağı hiç belli değil. Çok rahat yapabileceği golü yapamıyor ama hiç beklenmedik pozisyonu da gol yapıyor.

Beşiktaş, Vodafone Park'ta Yeni Malatyaspor'u 1-0 mağlup etti. Siyah-beyazlılar alınan bu sonuçla puanını 10'a yükseltti.

Haberin Devamı

Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Erman Özgür, Beşiktaş - Yeni Malatya maçını değerlendirdi.

Aboubakar'ın maç içinde kaçırdığı gol pozisyonları üzerinden değerlendirme yapan Erman Özgür, "Ne zaman ne yapacağı hiç belli değil. Çok rahat yapabileceği golü yapamıyor ama hiç beklenmedik pozisyonu da gol yapıyor. Beşiktaş kazanırken görünmez ama puan kaybederken kaçırdığı goller çok göze batar." dedi.

YORUM YAZ