MENÜ

Aboubakar parasını çıkardı!

Beşiktaş’ta yıllık 3.3 milyon Euro kazanan Kamerunlu santrfor, ligde ve Avrupa’da takıma yaptığı katkıyla parasını çıkardı.

Aboubakar parasını çıkardı!

Kayserispor ağlarına gönderdiği 2 golle Beşiktaş'ın 1 puan almasını sağlayan Vincent Aboubakar, performansıyla adeta parlıyor.

Porto'dan sezon başında Beşiktaş'a 3.3 milyon Euro maaş karşılığında kiralık olarak alınan Kamerunlu, attığı gollerle tartışma yaratan parasını çıkardı. Ligde 6, Avrupa'da 5, Türkiye Kupası'nda ise 1 golü olan Aboubakar, özellikle kritik anlarda attığı gollerle ön plana çıktı. Şampiyonlar Ligi'nde 3-2 biten Napoli maçında 2 gol atıp takımını galibiyete taşıyarak 1.5 milyon Euro; Benfica karşısında da 3-3 biten maçta attığı golle beraberliği getirip 500 bin Euro'luk primde pay sahibi olan Aboubakar, Avrupa Ligi'nde ise Hapoel Beer Sheva ağlarını havalandırarak 750 bin Euro'luk tur priminin gelmesine katkı sağladı.

İşte Beşiktaş'ın çeyrek final kadrosu

SÜPER LİG'DE 2.1 MİLYON TL PRİM KAZANDIRDI

Golcü oyuncu, Avrupa performansının yanı sıra ligde 2-2 biten Kayserispor maçında attığı 2 gol; 2-1 kazanılan Adanaspor maçında ve 1-0 biten Gaziantepspor maçında attığı birer golle toplamda 2.1 milyon TL tutarında başarı primini siyah-beyazlı takıma kazandırdı. Öte yandan oyuncu Türkiye Kupası'nda da 2-1 kazanılan Kayserispor maçında da golünü atarak takımın kasasına 20 bin dolar girmesini sağlamıştı. Hem parası hem de sezon başı performansıyla çok eleştirilen yıldız futbolcu, böylece hakkındaki tartışmalara son vermiş oldu. Beşiktaş'ta sezon sonuna kadar kiralık olan Aboubakar'ın satın alma opsiyonu ise 10 milyon Euro.

Beşiktaş'ta Aboubakar

28 Maç
12 Gol
1 Asist
30 Şut
1758 Dakika

Kaynak: Sabah

İşte Beşiktaş'ın çeyrek final kadrosu

Haberin Devamı
YORUM YAZ