MENÜ

Aboubakar coştu bir kere!

Afrika Uluslar Kupası’nı kazandıktan sonra büyük bir çıkış yakalayan Kamerunlu futbolcu, Kayseri karşısında yaptığı dubleyle bu sezon 12 gole ulaştı.

Aboubakar coştu bir kere!

Beşiktaş'ın yeni sezon öncesinde Porto’dan kiraladığı Vincent Aboubakar, dönemin ilk bölümünde sergilediği performansla beklenenin altında kalmıştı. Özellikle ligde ortaya koyduğu futbolla eleştirilen 25 yaşındaki futbolcu, Kamerun Milli Takımı’yla Afrika Uluslar Kupası’nı kazanmasının ardından büyük bir çıkış yakaladı.

Afrika’dan İstanbul’a dönmesinin ardından çıktığı Karabük, Hapoel , Olympiakos ve Kayseri maçlarında rakip fileleri havalandırmayı başaran Aboubakar, kendisinden beklenen çıkışı ikinci yarıda yakaladı. Beşiktaş formasıyla 28 maçta 12 gole ulaşan Aboubakar, ligde attığı 6 golle Cenk’in ardından takımın en skorer ismi olmayı başardı.

Haftanın çalımı Abou’dan...

Kayseri maçının 3. dakikasında Erkan Kaş’a yaptığı klas çalımla alkış toplayan Aboubakar’ın bu hareketi, tüm Avrupa’da geniş yankı uyandırdı. Beşiktaşlı futbolcunun Barcelona’nın Brezilyalı yıldızı Neymar’la özdeşleşen bu çalımı, birçok dünyaca ünlü video paylaşım sitelerinde yer aldı.


Ahmet Nur Çebi açıkladı: Quaresma'ya ceza...

Haberin Devamı
YORUM YAZ