MENÜ

Aboubakar annesinin cenazesinde gözyaşlarını tutamadı

Beşiktaş'ın golcü ismi Vincent Aboubakar, annesinin cenazesinde büyük üzüntü yaşadı.

Aboubakar annesinin cenazesinde gözyaşlarını tutamadı

Beşiktaş'ın Kamerunlu yıldızı Vincent Aboubakar, hayatını kaybeden annesini son yolculuğuna uğurladı. Aboubakar'ın annesinin cenaze töreninde büyük üzüntü yaşadı.

Haberin Devamı

Kamerun basını, Afrikalı forvetin annesinin banyoda düştüğünü, acilen hastaneye kaldırılmasına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiğini iddia etmişti. Hastaneden ise Aboubakar'ın annesinin ölüm nedeniyle ilgili bir açıklama yapılmamıştı.

YARIN İSTANBUL'A DÖNÜYOR

Beşiktaş’ın golcü oyuncusu Vincent Aboubakar yarın İstanbul’a dönecek. Annesinin vefatı nedeniyle 28 Aralık’ta Kamerun’a giden yıldız futbolcu dün ülkesinde gerçekleşen cenaze törenine katıldı ve son görevini yerine getirdi. Demir Grup Sivasspor maçının ardından dün akşam Hes Kablo Kayserispor deplasmanında takımdaki yerini alamayan Aboubakar bir gün rötarlı olarak yarın İstanbul’a gelecek ve yeniden takıma katılacak. Deneyimli golcünün çarşamba günü Vodafone Park’ta Çaykur Rizespor’la oynanacak lig karşılaşmasının kadrosunda yer alması bekleniyor. Süper Lig’de 8 golü bulunan Vincent Aboubakar son olarak Ankaragücü karşılaşmasında görev yapmıştı.

YORUM YAZ