MENÜ

Abitoğlu'ndan çıldırtan cevap

Galatasaraylı futbolcular, Süper Kupa maçının ardından Kamil Abitoğlu'na, Volkan'ı neden atmadığını sordu. Deneyimli hakemin, “Oyundan atacaktım ama örneği olmadığı için kırmızı vermedim” cevabı şok etkisi yarattı.

Abitoğlu'ndan çıldırtan cevap

Fenerbahçe-Galatasaray maçından sonra hakem Mustafa Kamil Abitoğlu’nun çevresini saran Galatasaraylı futbolcular ve kenar yönetimi karşılaşma boyunca hatalı kararlar veren tecrübeli düdüğü eleştiri yağmuruna tuttular. Zaman zaman yükselen sesler ve hakarete varan sitemlere yanıt vermeye çalışan deneyimli hakem ise karşılaşma boyunca sergilediği tartışmalı yönetimini Sarı-Kırmızılı kenar yönetimine ve futblculara kendi ağzıyla itiraf etti. Maç boyunca hem kendilerini hem de taraftarları provoke etmekle suçladıkları Volkan’ın, Brezilyalı orta saha oyuncusunun sırtına zıplamasına neden kırmızı kart göstermediğini defalarca Abitoğlu’na soran Galatasaraylılar’ın aldığı cevap herkesi şok etti.

Haberin Devamı

Odasına kaçtı

Kamil Abitoğlu’nun, “Kırmızı kart gösterecektim ama daha önce örneği olmadığı için göstermedim” cevabı üzerine Sarı Kırmızılı futbolcular çılgına döndü. Futbolcuların “Fenerbahçe bütün değişiklik haklarını kullanmıştı. Volkan atılsa bir futbolcu kaleye eçecekti. Maçı Fenerbahçe’nin istediği gibi yönettin, kendinle gurur duy, ağabeylerinin gözüne girmişsindir” laflarını duymazdan gelen Abitoğlu çareyi hakem odasına kaçmakta buldu.

Serdar Dinçbaylı

YORUM YAZ