MENÜ

Abdullah Kiğılı'dan sürpriz açıklamalar

Aziz Yıldırım'la anlaşamadığı için görevinden istifa eden eski asbaşkan Abdullah Kiğılı, Fenerbahçe kulübünün düzenlediği özel geceye katıldı.

Abdullah Kiğılı'dan sürpriz açıklamalar

Fenerbahçe'de Başkan Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde düzenlenecek olan "Hedef 1 milyon üye" lansmanına katılanlar arasında görevinden istifa eden eski asbaşkan Abdullah Kiğılı'nın da yer alması dikkatleri çekti.

Aziz Yıldırım'ın geçtiğimiz aylarda Abdullah Kiğılı'nın idaresinde bulunan Fenerium'daki işlere müdahele etmesi ve hatta üst düzey bir yöneticinin görevine son vermesi üzerine Kiğılı ve Yıldırım arasında ipler gerilmişti. Bu gerilim sonrasında Abdullah Kiğılı önce Fenerium'daki görevinden daha sonra ise yönetimdeki bütün görevlerinden istifa ederek Sarı Lacivertli kulüpte deprem etkisi yaratmıştı.

Ancak yaşananlara karşın yönetimin bugün düzenlediği geceye katılan Kiğılı'nın, "Fenerbahçe'ye her zaman hizmet etmeye hazırım, ne zaman görev düşerse seve seve yerine getiririm" demesi Yıldırım ve Kiğılı arasındaki buzların eridiği şeklinde yorumlandı.

Abdullah Kiğılı, Cumartesi günü oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisi hakkında sorulan soruya ise, "Derbi'nin sonucu belli, fazla konuşmaya gerek yok" dedi.

FANATİK ÖZEL

Haberin Devamı
YORUM YAZ