MENÜ

Abdullah Avcı'dan Fenerbahçe maçı sonrası sitem: Rize'de neden verildi, bugün neden verilmedi?

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı 1-0 kaybettikleri Fenerbahçe maçını değerlendirdi. Uzatma dakikalarında Bakasetas'ın Valencia'nın müdahalesi sonrası yerde kaldığı pozisyona vurgu yapan Avcı, ''Sezon başı yayıncı kuruluşta yorumcuydum, Rizespor-Fenerbahçe maçında bir penaltı pozisyonu var sezon başı. Son pozisyonun teknik açıdan değerlendirmesine bakılmasını istiyorum. Rize'de neden verildi, bugün neden verilmedi?'' dedi.

Abdullah Avcı'dan Fenerbahçe maçı sonrası sitem: Rize'de neden verildi, bugün neden verilmedi?

Süper Lig'in 27. haftasında Fenerbahçe'yi konuk eden Trabzonspor, sahadan 1-0 mağlup ayrıldı ve kritik 3 puanı ezeli rakibine kaptırdı. 7 maçlık galibiyet, 10 maçlık yenilmezlik serisi son bulan Fırtına'da teknik patron Abdullah Avcı, 90 dakikayı yayıncı kuruluşa değerlendirdi. Avcı, beraberlik gibi duran maçı en iyi hissettikleri anda, basit bir hatayla kaybettiklerini belirterek, "Dengeli, berabere bitebilecek bir oyunu kaybettik. Bunun üzüntüsü var" dedi. Maçın başında, özellikle 30 dakikalık bölümde Fenerbahçe'ye baskı yapmayı planladıklarını anlatan Abdullah Avcı, bu baskıyı doğru zamanda beraber yapamadıklarından dolayı sarı-lacivertlilerin teknik kapasiteleri yüksek oyuncularıyla çabuk kırdığını söyledi.

Haberin Devamı

'Beraberlik gibi duran maçı en iyi hissettiğimiz anda, basit bir hatayla kaybettik'

Özellikle 35-45'inci dakikalar arası toparlanmayı çabuk yaptıklarını kaydeden Avcı, "İkinci yarı itibarıyla da gole kadar olan bölümde de oyunda belki de en iyi oynadığımız, en iyi hissettiğimiz anda basit bir top kaybı ile geçişten yediğimiz gol var. Oyunda aslında her şey dengeliydi, belki beraberlikti. Fenerbahçe bizden1-2 pozisyona daha fazla girdi. Uğurcan onları kurtardı. Son bölümde sistemde değişiklik yapıp biz de ceza sahası içinde birtakım kaotik ortamdan pozisyonlar çıkarmaya çalıştık, direkten dönen vardı. Beraberlik gibi duran maçı en iyi hissettiğimiz anda, basit bir hatayla kaybettik. Rakibi tebrik ediyoruz. Biz bu zamana kadar kazanarak geldik. Yine oyunu geliştirmeye, kazanma alışkanlığını tekrar kazanmaya çalışacağız. Kazanırsak nasıl dersler çıkarıyorsak kaybettiğimizde de dersler çıkararak, daha iyi geliştirerek yolumuza devam edeceğiz. Dengeli, berabere bitebilecek bir oyunu kaybettik. Bunun üzüntüsü var" dedi.

Haberin Devamı

'Rize'de neden verildi, bugün neden verilmedi?'

Avcı, hakem kararlarına ilişkin ise "Sezon başında yayıncı kuruluştaydım. Hakemler hakkında konuşmam. Sadece bilgilendirirseler sevinirim. Aklımda olduğu ve o ara yayıncı kuruluşta olduğum için söylüyorum; Bakasetas'ın pozisyonu ile Fenerbahçe'nin Rize'de Valencia ile kazandığı penaltı arasındaki teknik farkı merak ediyorum. Rize'de neden verildi, bugün neden verilmedi? Ceza sahası dışında kırmızı kart da olabiliyor o pozisyonlar çünkü. Onu da yayıncı kuruluş bu akşam herhalde gösterir. Tekrar rakibi tebrik ediyorum. Biz yolumuza hemen hazırlanarak, perşembe günü kazanma alışkanlığını yakalayarak devam etmek istiyoruz" diye konuştu.

Haberin Devamı

YORUM YAZ