MENÜ

Abdullah Avcı: Yükselen bir ivmemiz var!

Beşiktaş teknik direktörü Abdullah Avcı 1-0'lık Denizlispor galibiyetini değerlendirdi. Avcı, ". Rakip kapanacaktı, bunu iyi biliyorduk. Topa sahip olacaktık. Daha erken golü bulabilmemiz lazımdı. Rakip hep dirençliydi ve oyunun içinde kaldı. Kevin uzun zamandır yoktu ve oyuna girdi, skor sağladı. 5 hafta 4 galibiyet ve Milli takım arasına gidiyoruz. Yükselen bir ivmemiz var. Hatalarımıza da çalışacağız. " şeklinde konuştu.

Abdullah Avcı: Yükselen bir ivmemiz var!

Abdullah Avcı'nın maç sonu yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamalar şu şekilde: Oyun anlamında değiştirdiğimiz, bazen oyuncu profiline göre değiştirdiğimiz bir düzen var. Rakip kapanacaktı, bunu iyi biliyorduk. Topa sahip olacaktık.

Haberin Devamı

Daha erken golü bulabilmemiz lazımdı. Rakip hep dirençliydi ve oyunun içinde kaldı. Kevin uzun zamandır yoktu ve oyuna girdi, skor sağladı. 5 hafta 4 galibiyet ve Milli takım arasına gidiyoruz. Yükselen bir ivmemiz var. Hatalarımıza da çalışacağız.

Golü daha erken bulabilirdik. Bulmamız lazımdı. Sonra oyunu hızolandırmak için kanatlara yayıldık ev golü bulduk.

Milli Takım'a giden 10-11 oyuncumuz var. Yabancılar ve U-19'la birlikte... Bütün kalbimiz onalrla birlikte... Şenol hocaya da başarılar diliyoruz.

YORUM YAZ