MENÜ

Abdullah Avcı: Puan durumuna bakmıyorum

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, 1-0 kazandıkları Gaziantep FK maçını değerlendirdi. Takımın başına geçtiğimden bu yana puan durumuna hiç bakmadığını belirten Avcı, "Büyük yerleri hedefliyorsak hep mücadele etmeliyiz. Bir geçiş takımına karşı pozisyon vermedik. Bu yüzden mutluyuz. Bütün düşüncem kazanmak. Kaç puan fark var, farkında değilim. Kasketi takmaya devam ediyorum. Trabzonspor'un genetiğinde zirvede olmak var. O yüzden geldiğimde de sıralamaya bakmadım." dedi.

Abdullah Avcı: Puan durumuna bakmıyorum

Bordo-Mavili takımın teknik patronu Abdullah Avcı, 1-0’lık Gaziantep galibiyeti sonrası oldukça keyifliydi. Zor bir rakibe karşı kazandıklarını belirten 57 yaşındaki teknik adam, “Geldiğim günden bu yana puan farkına hiç bakmadım. Maç maç gidiyoruz. Böyle devam. En çok gol yiyenden, en az yiyene dönmek önemli. Ligin formasyonu en farklı takımına karşı oynadık. Bu tip maçlar akıl, sabır, baskı ister. Bazen oyundan koptuk, boşlukları zaman zaman doğru değerlendiremedik” dedi.

Haberin Devamı

Bakasetas’a yarı parantez açan Avcı, “Baka geldiğinden beri gol atıyor. Bu çok güzel bir şey” yorumunu yaptı. Maç fazlasıyla da olsa puan farkının 3’e düştüğü hatırlatılan Abdullah hoca sözlerine şöyle devam etti:

‘Kazanma alışkanlığı oldu’

“Yukarıda fark kaç puan bilmiyorum. Ben her maçı kazanmaya devam etmek istiyorum. Kazandıkça da kasketi takmaya devam edeceğim. Trabzonspor’un genetiği zaten zirvedir. Bunu biliyoruz. Geldiğimde de sıralamaya bakmadım. Tespitler üzerinden gittik ve kazanma alışkanlığı yakaladık. Trabzonspor hep yukarılarda olmak durumundadır. Bir adım yaklaştığında duygu güzel ama kazanmak da güzel his. 16 maç daha var. Uzun bir yol”

YORUM YAZ