MENÜ

Abdullah Avcı: ‘Çok önemli galibiyet'

Trabzonspor’un hocası Abdullah Avcı, “Fenerbahçe maçını kaybettikten sonra ligde tekrar varlığımızı hissettirebilmek ve tekrar yarışın içinde olmak için kazanmak önemliydi. Galibiyeti sonuna kadar hak ettik” sözleriyle maçı yorumladı.

Abdullah Avcı: ‘Çok önemli galibiyet'

Bordo-Mavili takımın teknik patronu Abdullah Avcı, 2-1’lik Kasımpaşa galibiyetinin ardından sevinçliydi. Tecrübeli çalıştırıcı, “Fenerbahçe maçını kaybettikten sonra 4 gün içinde zihinsel olarak hazırlanmak kolay olmuyor. Bu nedenle oyun içinde dalgalanmalar yaşadık. Futbolda oyunun her anını doğru yaşayacaksın, doğrulardan vazgeçmeyeceksin. Taçtan penaltı oldu ve gol yedik. Bazen sesimiz de tansiyonumuz da çıkabiliyor. Bugün ceza sahasına en çok girdiğimiz maçtı. Gün sonunda eşik olarak ne tarafa seyredeceğimizi gösterecek maçlardan biriydi. Sonuna kadar hak ettik ve kazandık. Mutluyuz. Trabzonspor takımı daima yukarıda olur ve yarışır. Galibiyeti taraftarlarımıza armağan ediyoruz” dedi.

Haberin Devamı

‘Daha 13 hafta var’

Avcı şöyle devam etti: “Zor bir müsabakadan sonra ligde tekrar varlığımızı hissettirebilmek ve tekrar yarışın içinde olmak için kazanmak çok önemliydi. Onun için oyuncularımı tebrik ediyorum. Daha 13 hafta var. Her maçı kazanmak için sahaya çıkıyoruz. Bu alışkanlığı sürdürmeyi hedefliyoruz.”

YORUM YAZ