MENÜ

Abdullah Avcı açıkladı! "Gervinho'nun durumu iyi gözükmüyor"

Süper Lig'in 11. haftasının açılış maçında Çaykur Rizespor'u ağırlayan ve sahadan 2-1'lik galibiyet ile ayrılan Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu. Tecrübeli teknik adam Gervinho'nun durumu hakkında "Gervinho'nun durumu iyi gözükmüyor. Çapraz bağ konuşuluyor, umarım değildir." ifadelerini kullandı.

Abdullah Avcı açıkladı! "Gervinho'nun durumu iyi gözükmüyor"

Süper Lig'in 11. haftasında sahasında Çaykur Rizespor'u 1-0 geriden gelerek Djaniny ve Nwakaeme'nin golleriyle 2-1 yenmeyi başaran Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Abdullah Avcı, maç içerisinde talihsiz bir sakatlık geçiren ve oyundan çıkmak zorunda kalan Gervinho'nun durumu hakkında bilgiler verdi ve gelecek hafta oynanacak olan Beşiktaş maçını değerlendirdi.

Abdullah Avcı'nın açıklamalarında şu ifadeler yer aldı:

"Taraftarımız bana bugün güzel bir duygu yaşattı. Bu taraftar maç önünde, maç sırasında hep yüksek duyguları yaşayan bir taraftar. Coşkuya devam etsinler, bu takım iyi şeyler yapacak. Biraz sabır, biraz sakinlik."

"Gervinho'nun durumu iyi gözükmüyor. Çapraz bağ konuşuluyor, umarım değildir."

"Şimdi önümüzde Beşiktaş maçı var. Hiçbir maç kolay olmayacak. 3 puanlık bir maç. Geçen senenin şampiyonu... Bu ivmeyi en iyi şekilde devam ettirmek istiyoruz."

Haberin Devamı

Gervinho’nun durumunu doğruladı

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Gervinho’nun durumunu doğrulayan Abdullah Avcı, Gervinho’nun MR’ının çekildiğini ve sağ çapraz bağının kopmuş olduğunu dile getirerek, "Gervinho’nun MR’ı çekildi, sağ çapraz bağı kopmuş. Hem kulübümüze hem Gervinho’ya geçmiş olsun. Büyük ihtimal 5-6 aylık süreçtir. Bazen maçı kazanıyorsun duyguların yukarı çıkıyor ama insan, oyuncu sağlığı önemli." ifadelerinde bulundu.

Avcı, ligde kolay maçın olmadığının altını çizerek, "Herkesin bir takım organizasyonları, oyuncu kalitesi var. Çaykur Rizespor takımının ön tarafında, orta sahasında her an oyunu değiştirecek futbolcular var. Tabeladaki yeri, oyununu ve oyuncu kalitesini yansıtmıyor. Oyunda geriye düşebilirsin. İki kez formasyon değişikliği yaptım. Eğer gol olmasaydı farklı bir formasyona geçebilirdim. Bütününde zor oyunlardan kazanarak çıkmak son derece önemli. İyi bir yoldayız. Taraftarımız bize destek oluyor. Daha 11. Haftayı oynadık, daha çok dalgalanmalar olacak. Güzel bir akşam, kazandık.” değerlendirmesinde bulundu.

Maç sonu tribünlerin kendisini çağırması sonrası göz yaşlarını tutamamasına ilişkin Avcı, "Duygusal adamımdır. Ben de bu yörenin insanıyım. Şehri, insanları samimiyeti seviyorum. Kasım 10’da 1 sene olacak. Çok güzel duygular yaşıyorum. Bu duyguya, coşkuya, tarihe inşallah doğru izler bırakırım. Bir teknik adama, oyuncu grubuna, yaşaması çok güzel duygular yaşatıyorlar. Onlara teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

YORUM YAZ