MENÜ

Aatrox Rün Rehberi Ve S11 Yeni Rünler: Top (Solo), Mid, Jungle Aatrox İtemları (Build) Ve Counter Şampiyonlar (Pickler)

League of Legends oyununda güncelleme getirilen bir şampiyon olan Aatrox, isabetli vuruşları ile bilinen bir şampiyondur. Tecrübeli ellerde bu karakter ile rakiplerinizi dize getirebilirsiniz. Aatrox şampiyonun S11 yeni sezonda yapılan değişikliklerini, rün ve yetenek dizilimleri için detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Aatrox Rün Rehberi Ve S11 Yeni Rünler: Top (Solo), Mid, Jungle Aatrox İtemları (Build) Ve Counter Şampiyonlar (Pickler)

League of Legends oyununda güncelleme getirilen bir şampiyon olan Aatrox, isabetli vuruşları ile bilinen bir şampiyondur. Tecrübeli ellerde bu karakter ile rakiplerinizi dize getirebilirsiniz. Aatrox şampiyonun S11 yeni sezonda yapılan değişikliklerini, rün ve yetenek dizilimleri için detayları hazırladık.

Haberin Devamı

Darkin Kılıcı Aatrox

Shurima'yı Hiçlik'e karşı savunan Aatrox bir zamanlar onurlu bir savaşçıydı. Kendisi ve kardeşleri de zaman içerisinde Runeterra için çok daha büyük bir tehdit haline geldiler. En sonunda kendileri gibi kurnazlık yapan ölümlülerin büyülerine kurban gittiler.

Yüzyıllarca hapislerde kalan Aatrox, hapsedildiği kılıcı kullanan kimseleri ele geçirerek bedenini değiştirdi ve kendisini serbest bıraktı. Şu an sadece eski halinin korkunç bir taklidi gibi, bu çalıntı bedenle Runeterra'da gezerek intikamını alıyor. Amacı sadece intikam almak değil, aynı zamanda dünyanın sonunu getirmek.

Darkin Kılıcı Aatrox Oynanış Biçimi

Ölümün Ulağı şampiyonun pasif skilidir. Şampiyon bir sonraki normal saldırısı 50 İlave Menzil kazanır. Ayrıca hedefinin belli bir can miktarını ilave fiziksel hasar olarak verir. Yetenek Aatrox’u verilen hasar kadar iyileştirir. Yetenek şampiyon ya da büyük canavara isabet ederse yeteneğin bekleme süresi 2 saniye azalır. Kılıcın keskin tarafı denk geldiğinde ise saldırı etkisi 2'ye katlanır. Aynı anda birden fazla hedefe isabet edebilir.

Haberin Devamı

Klavyenizden Q tuşu ile yönlendirebileceğiniz yetenek Darkin Kılıcı, devasa kılıcını yere vurur. Böylece karşısındaki rakiplere fiziksel hasar verir. 2 defa daha yeniden kullanılabilir. Her seferinde hasarı %25 artar. Kılıcın keskin tarafının isabet ettiğinde ise rakipler havaya savrulur. Ayrıca 50 daha fazla hasar alır.

Klavyenizden W tuşu ile yönlendirebileceğiniz yetenek Cehennem Prangası, yere vurarak isabet alan ilk rakibe fiziksel hasar verir. Onu 1.5 saniyeliğine %25 yavaşlatır. 1.5 saniye içinde etki alanından çıkmayan şampiyon ve büyük canavarlar orta kısma geri sürüklenir. Ayrıca tekrar hasar alır.

Klavyenizden E tuşu ile yönlendirebileceğiniz yetenek Karanlık Hücum pasif halde iken şampiyonlara verdiği hasarın eşdeğer miktarda iyileşir. Aktif halde ise belli bir yöne atılır. Diğer yetenekler sırasında onları durdurmadan kullanılabilir. Normal saldırı bekleme süresini sıfırlar.

Son olarak klavyenizden R tuşu ile yönlendirebileceğiniz yetenek Dünyaların Sonu, sonraki 10 saniye boyunca gerçek iblis biçimine geçer. Yetenek etkinleştirdiğinde yakınındaki rakip minyonları 3 saniyeliğine korkutur. Yeteneğin süresi boyunca azalarak kaybolacak şekilde hız kazanır. Dünyaların Sonu etkinken hem AD hem de kendi üstünde kullandığı iyileştirmeler güçlenir.

Haberin Devamı

Darkin Kılıcı Aatrox S11 Rün Dizilimi

Aatrox şampiyonunun S11 yeni sezondaki rün dizilimi rehberi;

İsabet

Yenilmez

Zafer

Efsane: Çeviklik

Son Direniş

Hâkimiyet

Kan Tadı

Açgözlü Avcı

+ %9 Saldırı Hızı

+ 10 Değişken Kuvvet

+ 15 ila 90 Can (seviyeye bağlı)

Darkin Kılıcı Aatrox S11 Yetenek Skilleri

Yetenekleri kullanırken kılıcın keskin tarafını denk getirmeye özen göstermelisiniz. Sürekli olarak Darkin Kılıcı'nın keskin ucuyla rakibinizin üzerine gidin. Aatrox şampiyonu S11 yetenek skilleri dağılımı;

Darkin Kılıcı: 1- 4- 5- 7- 9

Cehennem Prangası: 3- 14- 15- 17- 18

Karanlık Hücum: 2- 8- 10- 12- 13

Dünyaların Sonu: 6- 11- 16

Darkin Kılıcı Aatrox S11 Counter Pickler

Aatrox şampiyonunun zayıf düşeceği şampiyonlar ise;

Haberin Devamı

Fiora

Jax

Teemo

Renekton

Riven

Darkin Kılıcı Aatrox Full Build S11 Eşya Dizilimi

Sıçra: Şampiyon fare imlecinin yönlendirildiği alana doğru, kısa mesafe kat etmesini sağlar.

Işınlan: 4,5 saniye odaklanma yaptıktan sonra şampiyon hedef aldığı dost kuleye, minyona ya da toteme ışınlanır.

Kara Balta

Ölümün Dansı

Çelik Kaplamalı Çizme

Koruyucu Melek

Ruh Gömleği

Kaniçen

Darkin Kılıcı Aatrox Kostümleri

Aatrox şampiyonunun tüm kostümleri;

Klasik Kostüm

Adalet Işığı Kostümü

Meka Kostümü

Denizlerin Avcısı Kostümü

Kanlı Ay (Prestige Edition) Kostümü

Kanlı Ay Kostümü

YORUM YAZ