MENÜ

Aatif: Krallar ölmez

Süper Lig’in eski gol kralı olan ve Alanya karşısında Fenerbahçe’ye zaferi getiren golü atan Faslı yıldız, “Sahaya çıktığım anda elimden gelenin en iyisini yapıyorum. Krallar asla ölmez ve ben de gollerime devam etmek istiyorum” diye konuştu

Aatif: Krallar ölmez

Bu sezon başında Fenerbahçe’ye gelen Aatif Chahechou, Alanyaspor karşılaşmasında 3 puanı getiren gole imzasını atmıştı. Teknik direktör Dick Advocaat tarafından ilk 11’de maça başlayan ve son dakikalarda kenara alınan Aatif, hem performansı hem de attığı golle büyük beğeni kazandı. Süper Lig’de bu sezon 4. kez fileleri havalandıran Faslı yıldız, son golünü ise 27 Kasım’da Çaykur Rizespor’u 5-1 yendikleri mücadelede kaydetmişti. Sahaya çıktığı anda her zaman elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını belirten yıldız futbolcu, “Hocam bana şans verdiği sürece, ben de tüm gücümü sahaya yansıtmaya devam edeceğim” dedi.

‘Kendimi biliyorum’

2013-14 sezonunda Sivasspor’da forma giydiği dönemde attığı 17 golle ligde kral olan Aatif, “Kalitemi ve saha içinde neler yapabileceğimi çok iyi biliyorum. Krallar asla ölmez. Sezonun kalan maçlarında da gollerime devam etmek amacındayım” diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ