MENÜ

A. Sebat yenilmemeyi öğrendi

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Akçaabat Sebatspor'da basın sözcüsü Erhan Çimşir, takımlarının yenilmemeyi öğrendiğini, artık 3 puan ile tanışma vaktinin geldiğini söyledi.

A. Sebat yenilmemeyi öğrendi

Çimşir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yönetim olarak takıma güvendiklerini ve kolay lokma olmadıklarını son oynadıkları karşılaşmalarda gösterdiklerini ifade ederek, "Takımımız ligde üst üste aldığı farklı mağlubiyetler ile moral ve motivasyonunu kaybetmişti. Ancak son oynadığımız 3 karşılaşmada ortaya koyduğumuz futbol bize umut verdi. Bu 3 karşılaşmada da son dakikalarda galibiyeti kaçıran taraf olduk. Ortaya koyduğumuz futbol ile kolay lokma olmadığımızı göstermiş olduk" dedi.

Haberin Devamı

Ligde kalmak için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini de ifade eden Çimşir, "Akçaabat Sebatspor’un bu ligde kalacağına olan inancımız tamdır. Üst üste beraberlik elde ettik şimdi 3 puan ile tanışma vakti geldi. Bundan sonra oynayacağımız tüm karşılaşmalarda hedefimiz en iyi sonucu almaktır. Sporcularımıza ve teknik ekibimize olan güvenimiz tamdır" diye konuştu.

AA

YORUM YAZ