MENÜ

A Millilerimize övgü dolu sözler: Kağıt üzerinde Polonya'dan öndeyiz!

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Tokyo 2020 Avrupa Elemeleri B Grubu’nun üçüncü ve son maçında Belçika’yı 3-2 mağlup ederek yarı final biletini aldı. Yarı final rakibimiz Polonya olurken DSmart voleybol spikeri Ömer Faruk Acun, A Milli Kadın Voleybol Takımımızın performansını Fanatik TV'de değerlendirdi. Ömer Faruk Acun, '' Biz rakiplerimizden çok daha fazla bir potansiyele sahibiz. Hem tecrübe hem fiziksel kapasite olarak. Ancak bazen kapasitemizin %50'si ile bazen %40'ı ile oynuyoruz. Oyunculara tek tek baktığımızda biz kağıt üzerinde Polonya'dan öndeyiz.'' yorumunu yaptı.

Tokyo 2020 Avrupa Elemeleri kapsamında A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Belçika'yı 3-2 mağlup ederek B Grubundan 5 puanla ikinci olarak gruptan çıktı.

Haberin Devamı

DSmart voleybol spikeri Ömer Faruk Acun, A Milli Kadın Voleybol Takımımızın performansını Fanatik TV'de değerlendirdi. Ömer Faruk Acun, ''Bizim bütün oyuncularımız üst düzey. Ama diğer takımların kadrolarına baktığımız zaman orta oyuncularımızı onlardan çok daha ileride görüyorum. Kadın voleybolunda düşüşler ve çıkışlar çok ani yaşanabiliyor. Bu anlamda tecrübeli isimler takımda bir anda maçın kaderini belirleyebiliyorlar. '' dedi.

A Milli Kadın Voleybol Takımımızın yarı final kapsamında bu akşam saat 22.45'te Polonya ile karşılaşmasını yorumlayan Ömer Faruk Acun, ''Bu takımlar bir potansiyele sahipler ve neredeyse bu potansiyelin %90'ını oyunuyorlar. Biz onlardan çok daha fazla bir potansiyele sahibiz. Hem tecrübe hem fiziksel kapasite hem de teknik anlamda. Ama biz kapasitemizin bazen %50'sini bazen %40'ını oynuyoruz. O anlamda Polonya yeni bir yapılanmaya giden bir takım. Oyunculara tek tek baktığımızda biz kağıt üzerinde de Polonya'dan öndeyiz. Atak dağılımımız da çok önemli bir avantajımız var. Tüm oyuncularımızı kullanıyoruz.'' yorumunu yaptı.

YORUM YAZ