MENÜ

A Milli Takım'da Galler maçında kadroda 4 değişiklik

Galler karşısında Yusuf, Kenan, Okay ve Merih'in kulübeye çekilmesi bekleniyor. Onların yerine ise sol kanatta Cengiz, sağ kanatta İrfan Can, orta alanda Kaan ve stoperde de Ozan Kabak formaya yakın isimler.

A Milli Takım'da Galler maçında kadroda 4 değişiklik

Milliler'de, 16 Haziran'da Bakü'de oynanacak Galler karşılaşmasında ilk 11'de farklı isimlerin oynamasına artık kesin gözüyle bakılıyor. Teknik direktör Şenol Güneş, kurmaylarıyla yaptığı ilk değerlendirmede, İtalya önünde beklentilerin uzağında kalan futbolcularını yedeğe çekme kararı aldı. Mutlak kazanmak parolasıyla çıkacağımız Galler maçında Yusuf Yazıcı'nın yerine Cengiz Ünder'in sahada yer alma ihtimali bir hayli yüksek gözüküyor.

Haberin Devamı

Çok motiveydi

Güneş, Roma'da oyuna girdikten sonra takıma hareket getiren ve çok motive durumda olan Cengiz'den, Bakü'de maksimum performans alacağını düşünüyor. Hücumda hiç etkili olamayan Kenan Karaman'ın yerine sağ kanatta bu kez İrfan Can Kahveci olacak. Cengiz sola geçerken, Hakan Çalhanoğlu asıl istediği yerde, Burak Yılmaz'ın arkasında sahne alacak. Stoperde Merih'in yerine Ozan Kabak’ın, orta alanda Okay'ın değil bu kez Kaan Ayhan'ın tercih edileceği öngörülüyor.

YORUM YAZ