MENÜ

A Milli Takım'a sürpriz golcü: Serdar Dursun

Burak Yılmaz'ın cezası, Cenk Tosun'un sakatlığının devam etmesi, Enes Ünal'ın ise beklentilerin altında kalması A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş'i yeni arayışlara itti. Ahmed Kutucu'nun da henüz direkt ileri uçta oynayacak seviyede görülmemesi nedeniyle Güneş, Almanya'dan bir başka ismi gündemine aldı: Serdar Dursun...

A Milli Takım'a sürpriz golcü: Serdar Dursun

İki sezondur Bundesliga 2'yi kasıp kavuran adı devlerle anılan 29 yaşındaki forvet bu sezona da muhteşem bir başlangıç yaptı. Darmstad 98'de 7 maça ilk 11'de başlayan Serdar, 4 gol, 2 asistlik performans sergilerken jeneriklik son vuruşlarıyla da dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Haberin Devamı

Trabzonspor ve Fenerbahçe istemişti

Şenol Güneş'in geniş oyuncu havuzunda değerlendirdiği gurbetçi oyuncuyu bu kez aday kadroya dahil etmesine kesin gözle bakılıyor. Geçen sezon 20'nin üzerinde gole katkı yaparak kulübünün tarihine geçen, adı uzun süre Trabzonspor ve Fenerbahçe'yle anılan Serdar da Ay-Yıldızlı forma için çok istekli. Verdiği her röportajda milli takıma seçilmenin en büyük hayali olduğunu vurgulayan Darmstad'ın yıldızı önemli eksiklerin olduğu bu süreçte Güneş'ten şans bekliyor.

Fanatik Özel

YORUM YAZ