MENÜ

EURO 2020'de neler yaşandı? Murat Akbaş, Roma - Bakü hattını arşınladı!

A Milli Futbol Takımız, EURO 2020'de mücadele ettiği A Grubu'nda İtalya, Galler ve İsviçre maçına çıkmış ancak hem sergilenen futbol hem de alınan sonuçlarla büyük hayal kırıklığı yaratmıştı. Avrupa Futbol Şampiyonası'nı FANATİK olarak yakından takip ettik. Fanatik Gazetesi'nin usta muhabiri Murat Akbaş ile fanatik.com.tr Yayın Koordinatörü Umut Eken, turnuvanın hem İtalya hem de Bakü ayağında Milli Takımımızın her anını yakından takip etti. İşte FANATİK ekibinin EURO 2020 analizi...

Milli Takımımızın hüsran yaratan EURO 2020 macerasının perde arkasında yaşananlar...

Haberin Devamı

A Milli Futbol Takımız, EURO 2020'de mücadele ettiği A Grubu'nda İtalya, Galler ve İsviçre maçına çıkmış ancak hem sergilenen futbol hem de alınan sonuçlarla büyük hayal kırıklığı yaratmıştı.

Avrupa Futbol Şampiyonası'nı FANATİK olarak yakından takip ettik. Fanatik Gazetesi'nin usta muhabiri Murat Akbaş ile fanatik.com.tr Yayın Koordinatörü Umut Eken, turnuvanın hem İtalya hem de Bakü ayağında Milli Takımımızın her anına tanıklık etti.

İtalya, Galler ve İsviçre maçı öncesi ve sonrasında neler yaşandı? A Milli Futbol Takımımız, hangi şartlar altında mücadele etti? EURO 2020'de başarısızlığı getiren faktörler nelerdi?

İşte FANATİK ekibinin EURO 2020 analizi...

YORUM YAZ