MENÜ

"Gündeme dahi gelmedi"

2. Başkan Ali Dürüst, FANATİK'e yaptığı açıklamada Kaka'nın gündeme dahi gelmediğini, bu transfer iddiasının menacer yakıştırması olduğunu söyledi

"Gündeme dahi gelmedi"

Galatasaray 2. Başkanı Ali Dürüst, adı Galatasaray’la anılan Kaka’nın transferine yönelik olarak FANATİK’e özel açıklamalarda bulundu.

Cazibe merkezi olduk

Dürüst, “Kaka için bizim en ufak bir isteğimiz yok. Herhangi bir hamlemiz, hatta araştırmamız dahi olmadı. Ancak menacerler demek Kaka’yı Galatasaray’a yakıştırıyorlar ki bizim adımızı geçiriyorlar. Galatasaray artık dünya transfer piyasasında son derece cazip bir kulüp haline geldi” dedi. Transfer dönemi bitene kadar ihtiyaca ve taleplere göre transfer yapabileceklerini kaydeden Dürüst, “Bizim önceliğimiz Avrupa. Kadromuzu da bu nedenle geniş tuttuk. Şampiyonlar Ligi’nde grup maçları başlamadan önce tam olarak hazır hale gelmiş olacağız” ifadesini kullandı.

Serdar Dinçbaylı

***

Real Madrid’in dünyaca ünlü yıldızı Kaka, Juan Figer’in menacerlik şirketine bağlı. Sambacı’nın transfer işleriyle uğraşan Figer’in sağ kolu Cristian, Radyospor’a yaptığı açıklamada ise Ali Dürüst’ün sözlerine tezat ifadeler kullandı: “Evet, Galatasaray futbolcumuzla kesin olarak ilgileniyor. Kiralık olarak bir seçenek var. Şu an itibariyle daha fazla detay veremem ama Galatasaray Kaka’yı transfer etmek istiyor. Elbette ki Galatasaray’ın teklifini de diğer bütün seçenekler gibi değerlendiriyoruz...”

Yüzde 50, yüzde 50 iddiası


Bir başka iddia ise Real Madrid’in olası bir kiralama durumunda Galatasaray’a kolaylık göstereceği yönünde. Senede net 10 milyon Euro kazanan Kaka’nın parasının yarısını Madrid’in ödemesi de bu iddialar arasında.

Haberin Devamı
YORUM YAZ