MENÜ

8 Eylül Süper Loto çekiliş sonuçları! Milli Piyango Online Süper Loto bilet sorgulama ekranı

Süper Loto'nun 8 Eylül çekilişi tamamlandı. Haftanın üç günü çekilişi gerçekleştirilen Süper Loto'da bu akşam büyük ikramiye 17 Milyon TL'yi geçti. Dünya Piyango Birliği özel sertifikalı makineleri ve şeffaf tüplerdeki toplarla yapılan çekiliş canlı olarak yayınlandı ve noter eşliğinde yapıldı. 17 milyon 827 bin 12 TL olan büyük ikramiye için 60 numara arasından çıkan şanslı rakamlar şu şekilde: 23 - 27 - 30 - 36 - 49 - 54.

8 Eylül Süper Loto çekiliş sonuçları! Milli Piyango Online Süper Loto bilet sorgulama ekranı

Süper Loto'nun 8 Eylül çekilişi tamamlandı. Youtube üzerinden canlı yayınlanan çekilişte 60 numara arasından çıkan şanslı rakamlar şu şekilde: 23 - 27 - 30 - 36 - 49 - 54.

Haberin Devamı

Bir sonraki Süper Loto perşembe akşamı saat 21.30'da yine canlı yayında çekilecek.

SÜPER LOTO BİLET SORGULAMAK İÇİN TIKLAYIN

MİLLİ PİYANGO ONLİNE'DA DEV İKRAMİYE SAHİBİNİ ARIYOR

Milli Piyango’nun yeni internet sitesinden ve mobil uygulamasından dilediğiniz zaman online oyun oynayabilir, QR kodla sorgulama yapabilir, 7-24 para çekip gönderebilir ve tüm sonuçlara ulaşabilirsiniz. Dünya Piyango Birliği sertifikalı, son teknoloji ürünü yeni çekiliş makineleriyle kurulmuş olan ve ŞANS MERKEZİ adı verilen çekiliş stüdyosunda düzenlenen çekilişler, www.millipiyangoonline.com sitesinden canlı olarak yayınlanıyor ve dileyen herkes çekilişe katılabiliyor.

Süper Loto nasıl ve nereden oynanır? Süper Loto kolon ücreti ne kadar?

Haberin Devamı

Süper Loto, 1 ve 60 arasından 6 adet sayı seçmene dayalı bir oyundur. Seçtiğin her 6 sayı, bir kolon oluşturur. Tek kolon ücreti 3 TL’dir.

YORUM YAZ