MENÜ

8 Aralık NBA maçları hangi kanalda ve ne zaman yayınlanıyor?

NBA'de bu akşamın programı belli oldu. NBA'de maçlar hangi saatte ve hangi kanalda yayınlanıyor? 8 Aralıkta oynananacak tüm NBA maçlarının detayları haberimizde yer alıyor.

NBA’de cumartesiyi pazara başlayan gece önemli maçlar oynanacak. 8 Aralık gecesi TSİ 23:00’te başlayacak olan gecenin programında 8 maç yer alıyor. Gecenin ilk maçı saat 23:00’te Brooklyn Nets ile Denver Nuggets arasında oynanacak. Sezona Kyrie Irving ve Kevin Durant gibi yıldız oyuncuları kadrosuna katarak başlayan doğu konferansının güçlü ekibi Brooklyn Nets sahasında batı konferansının dişli takımı Denver Nuggets’ı ağırlayacak. Doğu konferansında 12 galibiyet 10 mağlubiyetle 7. Sırada yer alan Brooklyn Nets takımında sakatlığı nedeniyle Kyrie Irving, Kevin Durant ve Caris LeVert forma giyemeyecek. Batı koneransında 14 galibiyetle 3. Sırada yer alan Denver Nuggets’ta ise sakatlığı bulunan bir oyucu yer almıyor. Karşılaşma TSİ 23:00’te S Sport’tan naklen yayınlanacak.

Haberin Devamı

Gecenin en heyecanlı maçı ise TSİ 02:00’de Philadelphia 76ers ile Toronto Raptors arasında oynanacak. Doğu konferansının güçlü iki takımının karşılaşacağı bu mücadele S Sport’tan naklen yayınlanacak. Temsilcimiz Furkan Korkmaz’ın formasını giydiği Philadelphia 76ers’ta Thybulle, Zhaire Smith ve Josh Richardson forma giyemeyecek. Dün gece Cleveland Cavaliers’ı farklı mağlup eden 76ers 16 galibiyetle doğu konferansının 5. Sırasında yer alırken, konuk ekip Toronto Raptors 15 galibiyetle 4.sırada yer alıyor.

Gecenin son maçında ise ligin en formda takımı Los Angeles Lakers evinde Minnesota Timberwolves’u ağırlayacak. LeBron James’in önderliğinde ligde inanılmaz bir form yakalayan Lakers 23 maçta sadece 3 kez yenildi. Batı konferansının zirvesinde yer alan Los Angeles Lakers’ta sakatlığı devam eden DeMarcus Cousins, Avery Bradley ve Kyle Kuzma forma giyemeyecek. Anthony Davis ve Rajon Rondo’nun ise oynayıp oynayamayacağı maç saatinde netlik kazanacak. Son 3 maçından da mağlubiyetle ayrılan Minnesota 10 galibiyetle batı konferansının 7.sırasında yer alıyor. Minnesota’da sakatlıkları devam eden Shabazz Napier, Karl Anthony Towns, Jeff Teague ve Andrew Wiggins’in parkede olup olmayacağı maç saatinde belli olacak.

Haberin Devamı

Gecenin Tüm Maçları:

23:00 Brooklyn Nets – Denver Nuggets

01:00 Charlotte Hornets - Atlanta Hawks

02:00 Miami Heat – Chicago Bulls

02:00 Philadelphia 76ers – Toronto Raptors

02:00 Washington Wizards – Los Angeles Clippers

03:00 Dallas Mavericks – Sacramento Kings

05:00 Portland Trail Blazers – Oklahoma City Thunder

05:30 Los Angeles Lakers – Minnesota Timberwolves

Hangi Kanalda Yayınlanacak?

NBA’de oynanacak maçlarda yayıncı kuruluş S Sport bu gece iki maçı naklen yayınlanacak. Saat 23:00’te oynanacak Brooklyn Nets – Denver Nuggets maçı ve Saat 02:00’de başlayacak Philadelphia 76ers – Toronto Raptors maçı S Sport’tan canlı yayınlanacak.

OYNANACAK OLAN DİĞER MAÇLARIN TAKİBİNİ İSE BURADAN YAPABİLİRSİNİZ!

Nihat Uzel’den 3 maçlık Mini Yorum:

Önereceğim maçlardan ilk maç Los Angeles Lakers – Minnesota Timberwolves maçı. Lakers çok forma, ama aynısını Minnesota için söyleyemem. Evinde Lakers’ı yenmek gerçekten de çok zor, Minnesota’daki eksiklikleri de göz önünde bulundurduğumuzda Lakers’ın zorlanmadan kazanacağını düşünüyorum. 7.5 Handikaptan Lakers kazanır bahsini tercih edebilirsiniz. Önereceğim diğer maç Brooklyn – Denver maçı. Sert bir maç geçeceğini düşünüyorum. Brooklyn eksikliklerine rağmen son haftalarda iyi oynuyor. Handikapsız Denver Nuggets’ın kazanacağını düşünüyorum bu maçı. Denver, Brooklyn’e göre çok ters bir takım. Denver kaybetmez. Gelelim önereceğim son maç olan Philladelphia - Toronto karşılaşmasına. Bu maç için ilk yarı handikapsız Philadelphia galibiyetini değerlendirebilirsiniz.

Haberin Devamı

HAFTANIN MAÇLARINA BAHİS YAPMAK İÇİN TIKLAYIN!

YORUM YAZ