MENÜ

6'sından 2'si Fenerli olacak

10 numara için Valbuena, Hakim Ziyech, Belhanda; sol kanat için de Jordan Lukaku, Arthur Masuaku ve Ludwig Augustinsson için temaslarını sürdüren yöneticiler, bu isimlerden ikisine imza attırmayı amaçlıyor.

6'sından 2'si Fenerli olacak

Luis Nani, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Raul Meireles, Kadlec, Bruno Alves, Abdoulaye Ba, Markovic, Mehmet Topuz, Serdar Kesimal ile yollarını ayıran, Diego Ribas’tan kulüp bulmasını isteyen Fenerbahçe, onların yerini az ama öz transferlerle dolduruyor. Aatif, Van der Wiel, Neustadter ve Skrtel’i kadroya dahil eden Kanarya’ya şimdi gözler, 10 numara ve sol beke çevrildi. Bu iki bölgeye yapılacak takviyelerle birlikte transfer büyük ölçüde kapatılacak. Bu iki bölge için tam 6 aday var. 10 numara pozisyonu için ilk aday Valbuena. İkinci sırada Hakim Ziyech var. Son aday ise Belhanda. Bu üç oyuncunun da kulüpleriyle 2018’e kadar sözleşmesi bulunuyor. Valbuena fiyet konusunda (2 milyon Euro) öne çıkarken, Ziyech için kulübü 8 milyon Euro istiyor.

Lukaku’ya 2 alternatif daha

Belhanda fiyat olarak daha uygun olmasına karşın, özel hayatındaki sapmalar yöneticileri düşündürüyor. Sol kanat için en büyük aday Belçika Milli Takım formasını da giyen Jordan Lukaku. Ancak kulübünün bir sonraki satıştan pay istemesi, işi zorlaştırıyor. Pereira’nın Olympiakos’tan iyi tanıdığı Arthur Masuaku, alternatif olarak gündeme alınmış durumda. Sol kanat için son aday ise Kopenhag’da forma giyen Ludwig Augustinsson. Kulübüyle 2019’a kadar sözleşmesi bulunan Augustinsson, geride kalan sezonu 31 maçta 1 gol atıp, 11 asist yaparak tamamladı. Geçen sezon 1.3 milyon Euro’ya alınan 22 yaşındaki sol kanadın piyasa değeri 3.5 milyon Euro civarında.

Haberin Devamı
YORUM YAZ