MENÜ

6 bin doları doğru tahmin eden analist: Bitcoin, 2018'de 60 bin dolar olacak

Kripto para uzmanı Phillip Nunn, geçtiğimiz Ocak ayında Bitcoin'in 2018'de 6 bin dolara düşüp ardından 60 bin dolara ulaşacağını söylemişti. Nunn'un tahmininin ilk aşaması gerçekleşti. İkinci aşaması için de hala emin olduğunu söylüyor.

6 bin doları doğru tahmin eden analist: Bitcoin, 2018'de 60 bin dolar olacak

Yatırım şirketi The Blackmore Gorup ve Wealth Chain Group’un CEO’su Phillip Nunn, geçtiğimiz Ocak ayında Bitcoin’in fiyatının 2018’de 6 bin dolara düşüp sonra 60 bin dolara ulaşacağını söylemişti. Nunn, bu tahmini yaptığında Bitcoin‘in fiyatı, 20 bin dolardan geri çekilmiş ve 10 bin doların üzerinde işlem görüyordu.

Nunn’un tahminin 6 bin dolarlık ilk aşaması, Şubat ayının ilk haftasında gerçekleşti. Şimdi pek çok insan 60 bin dolar şöyle dursun Bitcoin’in 2018’de 20 bin dolara geri dönebileceğine bile şüpheyle yaklaşıyor. Ancak Nunn, hala kendinden emin. Kripto para uzmanı, “Gerçek şu ki bir bilgi internetinden bir değer internetine doğru ilerliyoruz. Her şeyi kökünden değiştirecek; para, kayıt tutma, hukuk. Tahminim her şeyden önce şu anda deneyimlediğimiz piyasa volatilitesine dayanıyordu. Bence bu gerçekten çok net. Kesinlikle tahminimin arkasındayım.” diyor.

Nunn, sözlerinin devamında, “Şu anda kripto para piyasasında yer alan tüm para halkın parası, bu yüzden her şey piyasa duyarlılığıyla yakından ilgili. Kötü haberlerden oluşan bir sel, piyasayı sallayabilir, düzenlemeler gibi. Sektör o kadar küçük ki rahatlıkla manipüle edilebiliyor.” şeklinde konuştu.

Dolar/TL ne kadar oldu? (18.06.2018)

Haberin Devamı
YORUM YAZ