MENÜ

500'lük susturucu

Beşiktaş Yönetimi'nin Denizlispor karşılaşması öncesinde tam 500 bilet dağıtarak, istifa çağrılarını susturmayı planladığı ortaya çıktı.

500'lük susturucu

CSKA Moskova yenilgisi Beşiktaş’ta taşları yerinden oynatmış, Başkan Yıldırım Demirören’e yapılan yumurtalı saldırı camiayı sarsmıştı. Dünkü Denizlispor karşılaşmasında taraftarların sert tepkisi de Kartal’a büyük bir darbe vurdu. Sabiha Gökçen Havalimanı’nda Başkan’a gösterilen yumurtalı tepkinin ardından, dünkü protestoyu tahmin eden Beşiktaş Yönetimi’nin ilginç bir önlem almaya çalıştığı bildirildi. Denizlispor maçı için tam 500 bedava bilet dağıtan Siyah-Beyazlı yönetimin, takıma destek verilmesini istediği ve bu şekilde protestoların üzerini örtmeyi denediği kaydedildi.

Birbirlerine girdiler

Ancak yönetimin dağıttığı 500 biletle stada girenler, İnönü’deki protestoyu kıramadı ve ortalığı karıştırdı. Takıma ve yönetime destek tezahüratları, protesto için tribünde yerini alanları iyice kızdırınca taraftarlar birbirlerine girdi. Mücadelenin son 15 dakikasında olay çıkaranların stat dışına atılmasıyla birlikte tüm İnönü, yönetimi protesto etti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ