MENÜ

"5 yıldızlı bir takım geliyor"

Galatasaray Teknik Direktörü Georghe Hagi, Manisaspor maçı öncesinde sarı kırmızılı taraftarlara ümit dolu mesajlar verdi.

"5 yıldızlı bir takım geliyor"

G.Saray'ın her geçen hafta daha iyi olacağını ileri süren Hagi sözlerini şöyle sürdürdü:
"Takımımızın durumunda bir değişme yok. Zor bir maç bizi bekliyor. Kazanmaya hedefliyoruz. Sadece kendi takımımızı düşünüyoruz. Sakatlıklarda bir değişiklik yok. Sadece Aykut düzeldi takımla çalışmaya başladı. Hakan Balta'da haftaya katılacak. Eksiklerimiz dönerse iyi olur. Ama şu elimizdeki şartlar içinde de en iyisini yapmamız gerek."

Haberin Devamı

Hagi son günlerde medyada çıkan transfer haberleri ile ilgili ise şu açıklamayı yaptı:
"Basında transfer haberleri duyduk. Bunların hiçbiri doğru değil . Ama normal karşılıyorum Devre arası yaklaşıyor ve transfer dönemi başlayacak. Emenike'yi istemedim. Henüz transfer için zaman erken. Hala takımı ve kadroyu tanımaya çalışıyorum. Transfer gerektiğinde de başkanımız ve Adnan Sezgin ile birlikte oturup konuşacağız."

Türk futbolunun son durumu hakkında sorulan soruya ise Hagi şu cevabı verdi:
"Türk Futbolu'nda olumlu gelişmeler var. Takımlar güçlenmiş. Güzel statlar yapılıyor. Kalite artıyor. Şampiyonluk için birçok takım mücadele ediyor. Bu da ligin çekişmesini ve kalitesini artırıyor. Bizim şampiyonluğumuz için birşey diyemem. Biz her maçı kazanmak istiyoruz. Bu amaçla sahaya çıkacağız."

Haberin Devamı

Hagi takımının her geçen gün olumlu ilerleme kaydedeceğini ileri sürerek sözlerine şöyle devam etti.

"Her gün ilerleme kaydediyoruz. Bireysel performans ve grup olarak bir ilerleme kaydediyoruz. İlerde oynayacağımız maçları kazanınca özgüvenimiz daha da artacak. Şu anda takımdan memnunum. Trabzon'daki mağlubuyeti fazla hazmedemedim Ama futbol bu. Kaybedince de çok iyi analiz yapıp baştan başlaman gerekiyor.

Takımda her futbolcumun kendini aşarak takıma katkıda bulunması gerekiyor. Her zaman oyuncu kendisini göstermek için antrenmanlarda arzu ve isteğini ortaya koymalıdır. Müşterek bir felsefe içinde bir oyun ortaya çıkarmak ve oyuncularımızın performansını artırmak için ben buradayım. Hepsi biliyor ki iyi durumda değiliz. Oyuncularımın hepsinin elini taşın altına koyarak herşeyini vermesini istiyorum."

"Yeni stadı gidip göreceğim. Şu anda takımı tanımak için o kadar fazla mesai harcıyorum ki vakit bulamadım. Biliyorum ki stadımız 5 yıldızlı olacak Ve oraya 5 yıldızlı bir takım olarak gitmek istiyoruz. Sadece Türkiye'de değil, Avrupa'da da başarılı olacak bir takım kurmak istiyorum.

Hayatta tesadüfe bağlı kalan hiçbirşey yok. Herşey plan organize ve stratejiye bağlıdır.

Haberin Devamı

Her zaman, her maç için 3 puanı hedefliyoruz. Biliyoruz ki, rakibimiz de iyi ama biz ondan daha iyi oynayarak kazanmayı hedefliyoruz. Hemen puana ihtiyacım olduğu için futbolun iyi ya da kötü olmasını şu aşamada önemsemiyorum. Şimdi sonuç önemli sonra iyi futbol da gelecek.

Yöneticilerimizle hep birlikte çalışarak takımı yeniden inşa edeceğiz. Sayın başkanımızın bana verdiği bir sorumluluk var. Transferde yapılanma için tek başıma çalışmıyorum. Yönetici ve teknik kadro ile birlikte buna karar vereceğiz . Herkesin bir fikri var ve o ortak fikirlerin G.Saray'ın lehine kullanılması gerek.

Baros'un takıma gelmesini ben de bekliyorum. Kulüp doktoru ile görüştüm. İlk başta sakatlığının süresinin kısa olacağını düşünüyorduk. Tekrar nüksetti ve maalesef süre uzadı. Şu anda kesin ne zaman döneceğini bilmiyorum. Son 5-6 maç için Baros'a güveniyordum. Ama olmadı. Bizim için önemli bir oyuncu maalesef takım dışında kaldığı her hafta fiziksel formu da düşüyor. "

DHA

YORUM YAZ